Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βόμβα μεγατόνων" με Πούτιν - Ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις - Έρχονται τα πάνω-κάτω!
Life
| 2020-11-07 11:10:00

"Βόμβα μεγατόνων" με Πούτιν - Ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις - Έρχονται τα πάνω-κάτω!

Sportdog Team
"Βόμβα μεγατόνων" με Πούτιν - Ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις - Έρχονται τα πάνω-κάτω!

Βλαντίμιρ Πούτιν: Η εφημερίδα, το δημοσίευμα της οποίας στρέφεται κατά του Ρώσου προέδρου, επικαλείται τον καθηγητή Βαλέρι Σολοβέι, έναν πολιτικό αναλυτή.

Αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα που αφορά στην κατάσταση υγείας του Βλαντίμιρ Πούτιν καθώς προτάσσεται ότι πάσχει από Πάρκινσον και πρόκειται να παραιτηθεί.

Η εφημερίδα επικαλείται τον καθηγητή Βαλέρι Σολοβέι, έναν Ρώσο πολιτικό αναλυτή, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας υπαινίχθηκε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Μόσχας ότι ο Πούτιν δέχεται πιέσεις από το περιβάλλον του να παραιτηθεί για λόγους υγείας.

Από την άλλη, το Κρεμλίνο διέψευσε ως αναληθές ένα δημοσίευμα της μαζικής κυκλοφορίας βρετανικής ταμπλόιντ Sun, το οποίο υπαινισσόταν ότι ο Ρώσος πρόεδρος πιθανόν να πάσχει από την εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος καθώς και πως ετοιμάζεται να παραιτηθεί στις αρχές του νέου έτους.  [svg%3E]

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου λοιπόν, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το οποίο βασίζεται στους ισχυρισμούς του Σολοβέι και το οποίο αναπαρήχθη ευρέως και από άλλες βρετανικές ταμπλόιντ, είναι ψευδές.

«Είναι απόλυτη ανοησία. Όλα είναι καλά με τον πρόεδρο», εξέφρασε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ ενώ ερωτηθείς για το αν ο Πούτιν σχεδιάζει να παραιτηθεί στο προσεχές μέλλον, όπως ισχυρίζεται ο Σολοβέι, ο Πεσκόφ απάντησε «όχι», καθιστώντας σαφές πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τι ισχυρίζεται ο πολιτικός αναλυτής της Ρωσίας;

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα παραιτηθεί τον Ιανουάριο, εν μέσω φόβων πως πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον», ισχυρίζεται πολιτικός αναλυτής της Ρωσίας. Σύμφωνα με ό,τι υποστηρίζει στην εφημερίδα «The Sun», η σύντροφός του Αλίνα Καμπάγεβα είναι αυτή που τον καλεί να αποσυρθεί. Το δημοσίευμα επικαλείται, μάλιστα, πρόσφατα βίντεο που έδειχναν τα πόδια του Πούτιν να κουνιούνται ενώ κρατά με δύναμη τα μπράτσα μιας καρέκλας, βίντεο τα οποία έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Παράλληλα, ερωτήματα προκαλούν η κίνηση με ένα στυλό που κρατά στα χέρια του, αλλά και ένα κύπελλο που, σύμφωνα με αναλυτές που μίλησαν στη Sun, ήταν γεμάτο με παυσίπονα. Και να θυμίσουμε πως και στο παρελθόν, μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για μια σαφή ταλάντευση του δεξιού χεριού, σε σύγκριση με το αριστερό του ενώ αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστή η απροσδόκητη νομοθεσία που επιταχύνθηκε ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο θα μπορούσε να μείνει ισόβιος γερουσιαστής, ώστε να απολαμβάνει νομικής ασυλίας μετά την αποχώρησή του από το ύπατο αξίωμα της χώρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags