Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Σάλος με φωτογραφία Τριανταφυλλόπουλου για τον πόλεμο - Χαμός στα σχόλια - "Με τον Πούτιν είσαι;"
Life
| 2022-03-05 10:52:00

Σάλος με φωτογραφία Τριανταφυλλόπουλου για τον πόλεμο - Χαμός στα σχόλια - "Με τον Πούτιν είσαι;"

Sportdog Team
Σάλος με φωτογραφία Τριανταφυλλόπουλου για τον πόλεμο - Χαμός στα σχόλια - "Με τον Πούτιν είσαι;"

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε τις εξελίξεις με το δικό του υφός και στη συνέχεια άνοιξε διάλογο με όσους σχολίασαν στο twitter!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω twitter πολύ συχνά σχολιάζει τις εξελίξεις και όπως ήταν αναμενόμενο τις τελευταίες ώρες, ανέβασε διάφορα Post και για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Βέβαια, το τελευταίο 24αρο στο προφίλ του γίνεται… χαμός, καθώς μία φωτογραφία κι ένα σχόλιο για τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις.

Ο Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε τον Ζελένσκι να χαιρετάει (σε στάση που… θυμίζει ναζιστικό χαιρετισμό) και σχολίασε: «Ως ηθοποιός με τέτοια κίνηση μάλλον πήρε πολύ κόσμο στον λαιμό του…»!

Μέσα σε λίγη ώρα κάτω από την ανάρτησή του γινόταν… πανικός και τα σχόλια είχαν πάρει φωτιά. Πάρα πολλοί τον κατηγορούσαν πως στηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμο και ο ίδιος από χθες, δεν σταματάει να απαντάει και να… τσακώνεται!

Ιδού όσα έγιναν στο twitter:

 

Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Κούγια για δολοφονία Άλκη και υπόθεση βιασμού - "Κοντοπίθαρος..."

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Αλέξης Κούγιας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες να ανατάλλασουν πυρά για δύο πολύ σοβαρά θέματα.

Αφορμή στάθηκε μία τοποθέτηση του γνωστού δικηγόρου για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ενώ δόθηκε συνέχεια με αφορμή την απόφαση του Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν, με αφορμή δήλωση του γνωστού ποινικολόγου, έγραψε στο twitter: «Κούγιας: Όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ασχολείται με υπόθεση, αυτοί που καταγγέλλει αθωώνονται. Βρε τον κοντοπίθαρο τι είπε πάλι! Πράγματι κι εγώ όταν αναλαμβάνει υπόθεση θεωρώ a priori ένοχο τον πελάτη του. Άσε που όταν παίρνει ομάδα ξέρω ότι θα πέσει κατηγορία»!

Και ο... πόλεμος συνεχίστηκε σε επόμενα tweets: «Έσπευσαν ορισμένοι «ευαίσθητοι» να μου ασκήσουν κριτική χωρίς να σκεφτούν ότι με την ανόητη δήλωση του προσπαθεί να χωθεί στην υπεράσπιση των «κυρίων»,παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας!Είπε λίγο πολύ ότι θα αθωωθούν οι Λεβέντες.Ποιος;Ο κοντοπίθαρος(διανοητικά) Κουγιας!Μάντρα»

Και τέλος για την δολοφονία του Άλκη, ο Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε για τον Κούγια: «Αυτός είναι ο Κούγιας. Τον διέψευσε ο πατερας και υποτιθέμενος πελάτης του για τα περί απειλών χούλιγκανς που περνούσαν έξω από το σπίτι του στη Βέροια! Ανάγκασε  αυτή την βιβλική μορφή, έναν πονεμένο άνθρωπο να διαψεύδει τις φαντασιώσεις του! Αμετανόητος…»


 

Ιδού:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags