Facebook Pixel Τα τρακτέρ νίκησαν τα τανκς! Απίστευτο τρολάρισμα από τους Ουκρανούς στους Ρώσους (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-03-24 13:00:00

Τα τρακτέρ νίκησαν τα τανκς! Απίστευτο τρολάρισμα από τους Ουκρανούς στους Ρώσους (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τα τρακτέρ νίκησαν τα τανκς! Απίστευτο τρολάρισμα από τους Ουκρανούς στους Ρώσους (ΦΩΤΟ)

Το ταπεινό τρακτέρ έχει γίνει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα της αντίστασης της Ουκρανίας απέναντι στην ρωσική εισβολή.

Όπως το «St Javeling» έτσι και το ταπεινό τρακτέρ έχει γίνει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα της αντίστασης της Ουκρανίας απέναντι στην ρωσική εισβολή. Βίντεο και εικόνες με τρακτέρ που παρασύρουν ρωσικά τεθωρακισμένα έχουν γίνει εδώ και μέρες viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και πολλά από τα βίντεο είναι ψεύτικά, υπάρχουν εκατοντάδες κλιπ που κάνουν τον γύρο και καθώς κοινοποιούνται, τελικά μετατρέπονται σε μιμίδια, αφίσες ακόμη και μπλουζάκια. Το ουκρανικό τρακτέρ που παρασύρει τη ρωσικά τεθωρακισμένα είναι πλέον τόσο ένα ισχυρό σύμβολο όσο το αντιεροπορικό ή το μολότοφ.

Το πρώτο βίντεο φαίνεται να εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στις 28 Φεβρουαρίου, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη του πολέμου. Στο βίντεο, ένα τρακτέρ φαίνεται να παρασύρει ένα ρωσικό τανκ ενώ κάποιος τρέχει δίπλα του, προσπαθώντας απεγνωσμένα να προλάβει. «Ο Ουκρανός αγρότης κλέβει ρωσικό τανκ ακριβώς κάτω από τη μύτη των Ρώσων που το κατέλαβαν», λέει ένας υπότιτλος.

Το πλάνα εξαπλώθηκαν παντού και σύντομα δημοσιεύτηκαν παρόμοια βίντεο και φωτογραφίες. Παρά το γεγονός ότι κανένα σχεδόν δεν έχει επαληθευτεί πλήρως αυτό δεν έχει σημασία για τους ανθρώπους που μοιράζονται το υλικό και το μεταμορφώνουν σε μιμίδια. Είναι ένα ισχυρό σύμβολο που ενισχύει το διπλό αφήγημα για τον πόλεμο: το στρατιωτικό υλικό της Ρωσίας δεν ήταν προετοιμασμένο για αυτόν τον πόλεμο και όλοι στην Ουκρανία είναι έτοιμοι να αντεπιτεθούν εναντίον της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών.

Περιμένετε υπάρχουν και άλλα:

 

Aνακοίνωση Υπηρεσία Προστασίας Διαφθοράς

Η Εθνική Υπηρεσία Προστασίας κατά της Διαφθοράς της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι δεν χρειάζεται να δηλώνονται τυχόν ρωσικά άρματα μάχης που έχουν καταληφθεί Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Έχετε καταλάβει ρωσικό τανκ ή τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού και ανησυχείτε για το πώς να το δηλώσετε; Μείνετε ψύχραιμοι και συνεχίστε να υπερασπίζεστε την Πατρίδα! «Δεν χρειάζεται να δηλωθούν τα αιχμαλωτισμένα ρωσικά άρματα μάχης και άλλος εξοπλισμός γιατί το κόστος αυτού... δεν ξεπερνά τα 100 μεροκάματα».

ΠΗΓΗ: Sigmalive.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags