Facebook Pixel Καμπανάκι για Ελλάδα! Ο Ερντογάν αποσταθεροποιεί την Ευρώπη με Τούρκους μετανάστες
Life
| 2022-03-27 00:29:00

Καμπανάκι για Ελλάδα! Ο Ερντογάν αποσταθεροποιεί την Ευρώπη με Τούρκους μετανάστες

Sportdog Team
Καμπανάκι για Ελλάδα! Ο Ερντογάν αποσταθεροποιεί την Ευρώπη με Τούρκους μετανάστες

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να συσπειρώσει τους Τούρκους σε όλη την Ευρώπη πίσω από τον πολιτικό ισλαμιστικό σκοπό του.

Ενώ ο κόσμος έχει παγιδευτεί με την κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να συσπειρώσει τους Τούρκους σε όλη την Ευρώπη για να «εργαστούν σκληρότερα» για να «προωθήσουν τους σκοπούς του Αλλάχ».

Και «βλέπει τους Τούρκους που ζουν στην Ευρώπη ως δικούς του πολίτες». Η Τουρκία δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ. Θα έπρεπε να είχε εκδιωχθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο ισλαμιστής υπεροχής, οπορτουνιστής Ερντογάν δεν έχει κρύψει τη μακροπρόθεσμη φιλοδοξία του για παγκόσμια κατάκτηση με τη μορφή μιας αναβιωμένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να συσπειρώσει τους Τούρκους σε όλη την Ευρώπη πίσω από τον πολιτικό ισλαμιστικό σκοπό του, σύμφωνα με έκθεση του Nordic Research & Monitoring Network που εδρεύει στη Στοκχόλμη.

Ο Ερντογάν, ο οποίος βλέπει ξεκάθαρα τους Τούρκους που ζουν στην Ευρώπη ως δικούς του πολίτες, αντί για υπηκόους και/ή κατοίκους των χωρών όπου ζουν, εργάζονται και συνταξιοδοτούνται, κάλεσε όλους να ενωθούν κάτω από ένα έθνος και μια σημαία, ανέφερε το δίκτυο τη Δευτέρα.

Τον περασμένο μήνα, ο Ερντογάν μίλησε σε μια συνάντηση που διοργάνωσε η Ένωση Διεθνών Δημοκρατών (UID), γνωστή ως ομάδα πληρεξουσίων του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν στο εξωτερικό.

Η ομιλία του Ερντογάν στη συνάντηση UID ήταν μακράν η πιο προκλητική μέχρι σήμερα, που ισοδυναμούσε με απροκάλυπτη πολιτική παρέμβαση στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και χρησιμοποίηση Τούρκων και Μουσουλμάνων ως ατού κατά των εθνών, ανέφερε το δίκτυο.

Παλαιότερα ονομαζόταν Ένωση Ευρωπαίων Τούρκων Δημοκρατών (UETD), η ομάδα αξιολογήθηκε ως ασύμβατη με τη συνταγματική τάξη της Γερμανίας, σύμφωνα με έκθεση της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών εσωτερικού, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος (BfV) το 2017. Η BfV επιβεβαίωσε ότι κατασκόπευε την ομάδα στη Γερμανία ως μέτρο κατά του σαμποτάζ.

Το UID έχει 253 υποκαταστήματα με 38 περιφερειακούς οργανισμούς σε 17 χώρες.

Στην ομιλία του, ο Ερντογάν έδωσε οδηγίες στα μέλη της UID να εργαστούν σκληρότερα για να επιτύχουν τους στόχους τους, ανέφερε το δίκτυο.

«Όσο περισσότερο επεκτείνετε αυτήν την ομπρέλα ως UID, τόσο περισσότερο αυξάνετε τη σφαίρα δραστηριότητας και επιρροής σας, τόσο πιο επιτυχημένα μπορείτε να εκπληρώσετε την αποστολή να μεταδώσετε αυτά τα μηνύματα στους πολίτες μας, να τα οργανώσετε και να προετοιμαστούν για το μέλλον», ανέφερε ο Ερντογάν.

«Ο επόμενος πυλώνας της γέφυρας που χτίσαμε από το παρελθόν στο μέλλον πρέπει και θα είναι τα μέρη όπου ζούμε στην Ευρώπη», είπε ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν είπε ότι εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνοι φίλοι και αδέρφια στέκονται πίσω από τους Τούρκους και ότι όλοι είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση των σκοπών του Αλλάχ και της αλήθειας.

Η Τουρκία, υποστηριζόμενη από Τούρκους και Μουσουλμάνους στην Ευρώπη, «θα εκτροχιάσει κάθε σχέδιο που επινοούν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις», είπε ο Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: directus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags