Facebook Pixel Βόμβα με Ζελένσκι! Διέρρευσε βίντεο σε κατάσταση μέθης και ναρκωτικών
Life
| 2022-04-18 16:00:00

Βόμβα με Ζελένσκι! Διέρρευσε βίντεο σε κατάσταση μέθης και ναρκωτικών

Sportdog Team
Βόμβα με Ζελένσκι! Διέρρευσε βίντεο σε κατάσταση μέθης και ναρκωτικών

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε περίεργη κατάσταση που προκάλεσε πλήθος σχολίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διανύουμε το έκτο δεκαήμερο του πολέμου στην Ουκρανία και οι πιο δυσοίωνες εκτιμήσεις υποστηρίζουν, ότι οι συγκρούσεις θα διαρκέσουν για μήνες. Από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η σύρραξη με την εισβολή της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ο πρόεδρος της Ουκρανίας ενημέρωνε το λαό του και τη διεθνή κοινότητα, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία πολλές φορές έκανε έκκληση για βοήθεια. Ο Ζελένσκι δεν δίστασε μάλιστα σε κάποια βίντεο να ζητήσει νατοϊκή βοήθεια, κάτι που σήμαινε αυτόματα ξέσπασμα παγκοσμίου πολέμου.

Ένα από αυτά τα βίντεο έσκασε σαν βόμβα στα Social Media το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου 2022. Σε αυτό το οπτικοακουστικό υλικό, ο Ζελένσκι εμφανίστηκε μεθυσμένος ενώ μιλούσε στο γραφείο του. Η κατάστασή του όπως ήταν φυσικό τράβηξε την προσοχή.

Το βίντεο διαγράφηκε λίγο μετά τη δημοσίευσή του, αλλά συνέχισε να κυκλοφορεί στα social media, σε σημείο στα σχόλια να υποστηρίζουν ότι έκανε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

"Καλησπέρα από την 52η μέρα. Τι να πω; Είμαστε δυνατοί, δουλεύουμε! Αγαπάμε, είμαστε ευγνώμονες και θα κερδίσουμε", είπε ο Ζελένσκι στο βίντεο.

Δείτε το:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags