Facebook Pixel Ατάκες ΣΟΚ από Μάζη! Φόβος για χτύπημα από πυρηνικά - Ποιός θα τα ρίξει;
Life
| 2022-04-20 10:14:00

Ατάκες ΣΟΚ από Μάζη! Φόβος για χτύπημα από πυρηνικά - Ποιός θα τα ρίξει;

Sportdog Team
Ατάκες ΣΟΚ από Μάζη! Φόβος για χτύπημα από πυρηνικά - Ποιός θα τα ρίξει;

Ο καθηγητής προειδοποιεί για αυτά που θα συμβούν.

Φοβίες επέκτασης της σύγκρουσης στην Ουκρανία εξέφρασε ο Ιωάννης Μάζης. Ο κ.καθηγητής σχολίασε την είδηση για το άνοιγμα ρωσικού προξενείου στα Κατεχομένα, η οποία διαψεύστηκε από τη ρωσική πλευρά και επιμένει στην αίτηση από πλευράς Κύπρου για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Δεν μπορεί η Τουρκία ως χώρα του ΝΑΤΟ να επιμένει να θέλει να διαιρέσει μία νατοϊκή χώρα στη μέση. Δεν μπορεί να διατηρεί στρατεύματα κατοχής σε χώρα του ΝΑΤΟ.

Δεν μπορεί η Τουρκία να ισχυρίζεται, ότι κινδυνεύει η λεγόμενη τουρκοκυπριακή κοινότητα. Σημαντική και φλέγουσα η συγκεκριμένη πρόταση, εν μέσω σύγκρουσης των ΗΠΑ με τη Ρωσία. Εξασφαλίζει την ενιαία μορφή της Κυπριακής Δημοκρατίας και αποκλείει κάθε δυνατότητα διχοτόμησής της. Ο κ.καθηγητής εκφράζει φόβους για την επέκταση της συρράξεως. Ήδη υπάρχει μεγάλη μάχη στο Ντονμπάς. Υπάρχει διεθνής φιλολογία περί χρήσης πυρηνικών.

Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στην εκπομπή «Το πρόσωπο του τέρατος» με τον Θανάση Λάλα, στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM στις 18 Απριλίου 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags