Facebook Pixel Αποκάλυψη από Αρμενία! Πότε ο Πούτιν σχεδιάζει να ταξιδέψει εκτός Ρωσίας – Έξαλλος ο Ζελένσκι
Life
| 2022-04-21 13:34:00

Αποκάλυψη από Αρμενία! Πότε ο Πούτιν σχεδιάζει να ταξιδέψει εκτός Ρωσίας – Έξαλλος ο Ζελένσκι

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Αρμενία! Πότε ο Πούτιν σχεδιάζει να ταξιδέψει εκτός Ρωσίας – Έξαλλος ο Ζελένσκι

Ο Ρώσος πρόεδρος, που κατηγορήθηκε ότι είναι κλεισμένος σε μία φούσκα εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία, ετοιμάζει ταξίδι.

Στις 19 Απριλίου 2022 ο Βλάντιμιρ Πούτιν υποδέχτηκε στη Μόσχα τον Αρμένιο πρωθυπουργό, Νικόλ Πασινιάν.

Η ατζέντα ήταν πλούσια με θέματα στη συνάντηση των δύο ανδρών. Εννοείται στο επίκεντρο βρέθηκε η συζήτηση γύρω από το Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Ο Αρμένιος ηγέτης ευχαρίστησε τον Ρώσο πρόεδρο για τη συμβολή του στην επίτευξη της ειρήνης και στην κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο των 44 ημερών, το φθινόπωρο του 2020.

Πούτιν και Πασινιάν υπέγραψαν το πρόγραμμα ενεργειακής συνεργασίας μεταξύ Αρμενίας και Ρωσίας, όπως αναφέρει η υπηρεσία Τύπου της αρμενικής κυβέρνησης.

Από τη συνάντηση όμως βγήκε και μία ζουμερή είδηση! Όπως μετέφερε το δελτίο ειδήσεων της «Φωνής της Αρμενίας», ο Πούτιν θα επισκεφθεί την Αρμενία το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Η τελευταία φορά που ο Ρώσος πρόεδρος βρέθηκε στο Ερεβάν ήταν τον Οκτώβριο του 2019, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ανωτάτου Ευρασιατικού Οικονομικού Συμβουλίου που είχε πραγματοποιηθεί στην αρμενική πρωτεύουσα.

Γιατί είναι είδηση ότι ο Πούτιν θα πάει στη χώρα του Νότιου Καυκάσου μετά από τρία χρόνια; Επειδή μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος σύμφωνα με αναλυτές να εκτιμούν, ότι θα διαρκέσει μήνες ίσως και χρόνια με κίνδυνο... συριοποίησης της χώρας.

Υπήρχαν δημοσιεύματα, από τη Δύση, ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι απομονωμένος και φοβάται για τη ζωή του. Γι'αυτό στις συναντήσεις που είχε με ευρωπαίους ηγέτες ακόμα και με συνεργάτες του, όπως ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, τους είχε σε απόσταση και συγκεκριμένα σε ένα μακρύ τραπέζι. Εν αντιθέσει με αυτές τις εικόνες, η συνάντηση με τον Πασινιάν έγινε μέσα σε πολύ θερμό κλίμα και τους δύο ηγέτες να τους χωρίζει ένα μέτρο απόσταση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατηγόρισε τον Ρώσο πρόεδρο, ότι είναι κλεισμένος μέσα σε μία φούσκα και δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο. Επίσης ο Ουκρανός πρόεδρος είχε ζητήσει από τον Πούτιν συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη. Και τώρα βλέπει τον Ρώσο ομόλογό του να κανονίζει ταξίδι για Αρμενία...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags