Facebook Pixel Βασιλιάς Κάρολος: Σάλος λίγες ώρες πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ - Το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-19 09:20:00

Σάλος λίγες ώρες πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ - Το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος λίγες ώρες πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ - Το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου (ΦΩΤΟ)

Τεράστιο σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια, με έναν άνδρα να υποστηρίζει πως είναι ο πραγματικός διάδοχος του θρόνου.
 

«Ο πραγματικός διάδοχος του βασιλιά Καρόλου είμαι εγώ» ωρύεται από την Αυστραλία ένας 56χρονος, ο οποίος γεννήθηκε στη Βρετανία.

Εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι είναι εξώγαμο παιδί του Καρόλου και της Καμίλα και τώρα εμφανίζεται αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά για να αναγκάσει τον νέο βασιλιά της Βρετανίας να υποβληθεί σε τεστ DNA, για να αποδείξει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας News7 ο Σάιμον Τσαρλς Ντοράντε-Ντέι είπε ότι ήταν «σαν μια κλοτσιά στο πρόσωπο» να βλέπει τον Ουίλιαμ να ανακηρύσσεται πρίγκιπας της Ουαλίας, τίτλο που λαμβάνει ο διάδοχος στον θρόνο.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι ο πραγματικός πρωτότοκος γιος του βασιλιά και της βασίλισσας συζύγου και ισχυρίστηκε ότι μαζί με έναν δικηγόρο που εκπροσωπούσε τον Κάρολο επισκέφτηκαν έναν δικαστή, ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο Κάρολος ως βασιλιάς «δεν είναι πάνω από τους νόμους». Οπότε τώρα θα κινήσει τη νομική διαδικασία για να αναγκαστεί ο Κάρολος να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

Ο Ντοράντε-Ντέι, που γεννήθηκε στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας το 1966, εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι Κάρολος και η Καμίλα άρχισαν στα κρυφά σχέση το 1965. Οταν γεννήθηκε, η Καμίλα τον κράτησε μαζί της μέχρι να γίνει οκτώ μηνών. Τότε, επειδή «ήταν πολύ μεγάλος για να τον κρύψει», μαζί με τον Κάρολο τον έδωσαν για υιοθεσία. Οι θετοί παππούδες του εργάζονταν σε μία από τις πριγκιπικές κατοικίες του Καρόλου και αμέσως μετά την υιοθεσία μετανάστευσαν μαζί του στην Αυστραλία. Αργότερα η θετή γιαγιά του φέρεται ότι του αποκάλυψε την αλήθεια.

Κίνηση "ματ" του Bασιλιά Καρόλου - Ραγδαίες εξελίξεις με Χάρι και Μέγκαν στο Παλάτι

Μετά την κίνηση «ματ» του βασιλιά Καρόλου να επιβάλει το Σάββατο στα δύο αδέρφια Ουίλιαμ και Χάρι να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση, στέλνοντας μήνυμα ενότητας που δεν άφηνε περιθώρια για πριγκιπικά ξεκατινιάσματα, άρχισε το επικοινωνιακό σφυροκόπημα στον Χάρι και στη Μέγκαν από προσωπικότητες, που ουσιαστικά τούς ζητούν να το ηρεμήσουν για να διαλυθεί η τοξική ατμόσφαιρα του Megxit.

Ο γνωστός για τον σκληρό τρόπο έκφρασης Πιρς Μόργκαν, ο οποίος είχε χάσει τη δουλειά του όταν επιτέθηκε στη Μέγκαν Μαρκλ για το Megxit και τη διαβόητη συνέντευξη στην Οπρα Γουίνφρεϊ, χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου απευθυνόμενος στον Χάρι.

«Χάρι, αν πραγματικά θέλεις να τιμήσεις τον πατέρα σου, παράτα τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων σου και βάλε χαλινάρι στη σύζυγό σου, που πετάει σκουπίδια στη βασιλική οικογένεια» έγραψε σε άρθρο του στη «New York Post» ο σχολιαστής, ο οποίος είναι γνωστός για την τυφλή αφοσίωσή του στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Τη σκυτάλη των πιέσεων προς το αυτοεξόριστο ζευγάρι στις ΗΠΑ να πάψουν να δημιουργούν τοξική ατμόσφαιρα γύρω από τη βασιλική οικογένεια πήρε η Οπρα Γουίνφρεϊ. Mε το δικό της διακριτικό, αλλά ξεκάθαρο στιλ εξέφρασε την ελπίδα ότι το γεγονός πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώθηκαν γύρω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ «θα βοηθήσει» τον Χάρι και τη Μέγκαν «να κάνουν ειρήνη» με τη βασιλική οικογένεια.

Ζαλισμένη από τα απανωτά πυρά και μπροστά στο επικοινωνιακό αδιέξοδο που έχει βρεθεί, η Μέγκαν έκανε δειλά δειλά την πρώτη κίνηση καλής θέλησης. Ανακοίνωσε ότι διακόπτει πρόσκαιρα (;) τη δημοσίευση νέων επεισοδίων του podcast της, μέσω του οποίου μέχρι τώρα εξαπέλυε δηλητηριώδη βέλη εναντίον της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: espressonews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags