Αυτό κανέναν δεν προβλημάτισε... Τα περιβόητα «τσάρτερ της χαράς», αλησμόνητα από το Μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ (τα τελευταία χρόνια τα είχε κόψει ο Οτο Ρεχάγκελ) επανήλθαν.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «ΦΩΣ» η αποστολή που ταξίδεψε ως το Σεράγεβο (εκεί διέμενε η αποστολή) έφτανε τα 42 άτομα! Μια αποστολή που παραλίγο να φτάσει την αποστολή του Μουντιάλ του 2010!

Τον αγώνα της Εθνικής παρακολούθησαν τουλάχιστον 12 παράγοντες, ενώ οι υπόλοιποι ήταν δημοσιογράφοι! Στα αυτιά του σκύλου έχουν φτάσει πάλι διάφορα αλλά επιφυλάσσεται για να τα αποκαλύψει. Υπομονή για λίγο...

Δημοσιογραφική μαγκιά του MEGA

Μπορεί αρκετοί να... κράζουν το «μνημονιακό» MEGA το μόνο κανάλι που έβγαλε έκτακτο στις 4 το πρωί της Κυριακής προκειμένου να ενημερώσει ότι το θρίλερ των Βρυξελλών για το θέμα της Κύπρου κατέληξε σε συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Στρατής Αγγελής και η Λίζα Δουκακάρου ενημέρωναν τους τηλεθεατές ότι το Eurogroup επικύρωσε τελικά και το τεχνικό κομμάτι της συμφωνίας ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές και οι τεχνικές λεπτομέρειες της οδυνηρής συμφωνίας καθώς και το ύψος του κουρέματος των καταθέσεων πάνω από τις 100.000 ευρώ.

«Μιντιακές» επαφές Τσίπρα...

Μετά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «Καθημερινής» και του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο και στα γραφεία του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου, πρόσφατα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε ... ένα πολύ φιλικότερο περιβάλλον.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγήθηκε στα γραφεία της οδού Κολοκοτρώνη, στη συνεταιριστική «Εφημερίδα των Συντακτών» και στη συνέχεια συνέφαγε με τη διευθυντική ομάδα της εφημερίδας, σε εστιατόριο του κέντρου. Η επόμενη «μιντιακή» εξόρμηση Τσίπρα θα γίνει σε λαϊκή δεξιά εφημερίδα, ώστε να είναι όλες οι πλευρές… ικανοποιημένες. Μάλλον προς «Ελεύθερο Τύπο» μεριά...