Σε παλαιότερες διοργανώσεις γινόταν ένας "μικρός πανικός", για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θεσμού, τόσο απ' τα "ελεύθερα" κανάλια, όσο και απ' τα συνδρομητικά.
Τις τελευταίες δύο σεζόν, όμως, την περύσινή (2012-13) και την φετινή (2013-14), το Κύπελλο Αγγλίας έχει μείνει στα αζήτητα με τους φίλους του θεσμού να βρίσκονται στον "πάγο" και να περιμένουν μπας και υπάρξει κάποια έκπληξη. Για την ώρα, πάντως, δεν φαίνεται να κινείται κάτι τη φετινή σεζόν. Με τον ΟΤΕ να φαίνεται η πιο πιθανή κατάληξη αν και εφόσον.
Ο (μία φορά και ένα καιρό...) πανικός για το Κύπελλο Αγγλίας
| 13/12/13 - 23:40
Η σεζόν 2011-12 ήταν η τελευταία στην διάρκεια της όποίας μεταδόθηκαν οι αγώνες του Κυπέλλου Αγγλίας στην Ελλάδα και μάλιστα με την ΕΤ3 που έδειχνε τα παιχνίδια να κάνει και αποστολή (τον Δημήτρη Μπουμπουγιατζή) στον τελικό του Γουέμπλεϊ.
