Συνταγές εξωτικές, καλοκαιρινές, οι οποίες συνδυάζουν το ethnic με την παράδοση, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 05 Ιουνίου, στις 16:40. Μια σαλάτα με γαρίδες και ανανά είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Σπιτικά ζυμαρικά είναι το κυρίως γεύμα. Για γλυκό ο Άκης φτιάχνει τα πιο καλοκαιρινά mojito cupcakes, μια συνταγή που θα σας κάνει να ταξιδέψετε νοητά σε κάποιο νησί, έχοντας όμως μπροστά σας το πιο ιδιαίτερο κομμάτι γλυκού που θα μπορούσατε να φανταστείτε.
Την Κυριακή 06 Ιουνίου στις 16:40 ο Άκης Πετρετζίκης στο επεισόδιο του «Kitchen Lab», μας δείχνει συνταγές που θα μας ανεβάσουν την διάθεση και φτιάχνονται γρήγορα και απλά, με διάθεση για ταξίδια και καλοκαιρινές στιγμές. Μια δροσερή επιλογή ορεκτικού, ενός αβοκάντο γεμιστού με σαλάτα τόνου, μια σαλάτα που εντυπωσιάζει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση, ανοίγει το μενού της Κυριακής. Για κυρίως γεύμα ο Άκης προτείνει γύρο κοτόπουλο, έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδοκιμάσει. Με καζάν ντιπί, την ανατολίτική εκδοχή της κρέμας καραμελέ, κλείνει το κυριακάτικο μενού.
«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40