Facebook Pixel Masterchef Spoiler: Συνεργασία-φωτιά για τη Μαργαρίτα - Εκπομπή μαζί με νικητή του παιχνιδιού (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-07-16 11:52:00

Masterchef Spoiler: Συνεργασία-φωτιά για τη Μαργαρίτα - Εκπομπή μαζί με νικητή του παιχνιδιού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Masterchef Spoiler: Συνεργασία-φωτιά για τη Μαργαρίτα - Εκπομπή μαζί με νικητή του παιχνιδιού (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησαν ήδη και οι πρώτες φωτογραφίες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα «βγει» ελεύθερα στο youtube και το υλικό από τη συνύπαρξή τους. Λέτε να ετοιμάζονται για κάτι μεγαλύτερο στο Star;

MasterChef 5 Spoiler: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο νικητής του Materchef 4  που είχε κερδίσει καθαρά τον Σταυρή στον περσινό τελικό. Είχε δηλώσει ότι το πρώτο ταμείο με τον διαγωνισμό θα το κάνει σε τρία χρόνια. Χαμηλών τόνων, που το παλεύει καθημερινά και βήμα βήμα ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά.

Μάλιστα την Τρίτη είχε γενέθλια και είπε να το ρίξει λίγο έξω ο 26χρονος πλέον Στάυρος Βαρθαλίτης.

Η Μαργαρίτα στα 27 χρόνια της μπήκε στο «MasterChef 5΄ του STAR και κέρδισε την πρωτιά. Κατάφερε με τον χαρακτήρα της και την απλότητα της να κερδίσει τον κόσμο, και με το μεγάλο της ταλέντο τον διαγωνισμό.  Ξεκίνησε πριν χρόνια με πολύ κόπο και μεγάλη θέληση να κατακτήσει τις κορυφές των ονείρων της. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και με πολύ προσοχή σχεδιάζει τα επόμενα βήματα της.

Οι δύο νικητές λοιπόν, έχουν καλές σχέσεις και πρόσφατα μάλιστα βρέθηκαν μαζί  με τον προηγούμενο νικητή του Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη, και ο Σταύρος προσκάλεσε την Μαργατίτα στο κανάλι που ;eχει στο youtube. Έδωσαν ραντεβού την Κυριακή και είναι σίγουρο ότι θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. 

Σίγουρα θα μιλήσουν για μαγειρική, αλλά περισσότερο περιμένουμε ένα μεγάλο επεισόδιο των δύο τελευταίων νικητών και πολύ καλών χαρακτήρων.

Από συνταγές δεν ξέρουμε αν και τι έχουν σκοπό να μας δείξουν, αλλά σίγουρα γέλιο θα μας χαρίσουν


Πηγή:  Sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags