Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλο "χτύπημα" Ατζούν - O πιο πολυσυζητημένος παίκτης του MasterChef μπαίνει στο TopChef (Vid)
Life
| 2021-09-04 00:41:00

Μεγάλο "χτύπημα" Ατζούν - O πιο πολυσυζητημένος παίκτης του MasterChef μπαίνει στο TopChef (Vid)

Sportdog Team
Μεγάλο "χτύπημα" Ατζούν - O πιο πολυσυζητημένος παίκτης του MasterChef μπαίνει στο TopChef (Vid)

Ο διαγωνισμός μαγειρικής Top Chef κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και φιλοδοξεί να κερδίσει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών και να... προλάβει τον ανταγωνισμό.

Το "Top Chef” επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ανάμεσα στα πρόσωπα που διακρίνουμε είναι κι ένα πολύ γνώριμο από τα παλιά. Ο λόγος για τον Τζώρτζη Παπανικολάου, τον σεφ που είχε γίνει ιδιαίτερα αντιπαθής για τις φαρμακερές του ατάκες στο MasteChef.

Φιλοδοξεί για ακόμη μια φορά να αναμετρηθεί για ένα νέο έπαθλο μαγειρικής. Άραγε θα είναι πάλι το ίδιο μελιστάλαχτος; Εδώ ταιριάζει η φράση :«Ωραία θα περάσουμε και φέτος»

Το τρέιλερ του Top Chef «Ο Γιώργος ή Τζώρτζης, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, κατάγεται από τη Μάνδρα Αττικής και είναι απόφοιτος ΙΕΚ τεχνικών μαγειρικής. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και να ταξιδεύει με τη φαντασία του σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Τα δυνατά του σημεία είναι η οργανωτικότητα, η εργατικότητα, η κοινωνικότητα αλλά δηλώνει ότι μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικός», αναφερόταν στο βιογραφικό του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags