Μάστιγα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό απάτες μέσω διαδικτύου επιτήδειων που χρησιμοποιούν φωτογραφίες επωνύμων για να προσεγγίσουν πελάτες με στόχο είτε να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά είτε να τους βάλουν να παίξουν διαδικτυακά σε παράγωγα και άλλες επικίνδυνες χρηματιστηριακές υπηρεσίες!

Μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο που έχει απευθυνθεί έτσι κι αλλιώς τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σήμερα εμφανίστηκε στο Facebook διαφήμιση με τον Άκη Πετρετζίκη!

Σε αυτή φαίνεται η φωτογραφία του γνωστού Έλληνα MasterChef ο οποίος φέρεται να λέει μέσω λεζάντας ότι μπορείτε να επενδύσετε 250 ευρώ και να αλλάξετε τα πάντα.

Καλό είναι όταν συναντάτε τέτοιες διαφημίσεις στα social media να κάνετε αναφορά!

Θα πρέπει να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες δεξιά και στη συνέχεια να πατήσετε το αναφορά διαφήμισης.
Θα ανοίξει ένα μενού όπου θα σας ζητηθεί να αναφέρεται και κάποιον λόγο και το πρώτο πρώτο είναι παραπλανητικό περιεχόμενο η απάτη.

Για το θέμα ενημερώθηκε πάντως ήδη και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του:


Πηγή: koolnews.gr
 

Άκης Πετρετζίκης: Όχι μόνο δεν ήξερε οτι είναι ο πρώτος Masterchef αλλά δεν το κατάλαβε ούτε όταν κέρδισε

Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος Έλληνας MasterChef, όταν το ριάλιτι μαγειρικής προβαλλόταν από το Mega και μάλιστα, δεν το είχε καταλάβει όταν ανακοινώθηκε η απόφαση.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νέου MasterChef και οι πιθανότητες να κερδίσει γυναίκα και συγκεκριμένα η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι πάρα πολλές, μετά από πέντε διαγωνισμούς συν έναν, καθώς ο πρώτος του Mega, με διαφορετικούς κριτές-σεφ είναι σα να μην έγινε ποτέ.

Ο Άκης Πετρετζίκης ο πρώτος Έλληνας MasterChef και αυτό δεν αλλάζει

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης, ο πρώτος Έλληνας MasterChef, βλέποντας το τρέιλερ του MasterChef 5, όπου συμμετείχαν όλοι οι προηγούμενοι MasterChefs, είχε αναρωτηθεί «Ρε παιδιά εγώ ποιο κέρδισα, το -1;», με χιλιάδες τηλεθεατές να υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να έχει περάσει τουλάχιστον ως guest από τα MasterChef του Star, όπως πολλοί άλλοι σεφ.

Η καθυστέρηση του Άκη Πετρετζίκη να καταλάβει ότι ήταν ο νικητής

Βέβαια, δεν αλλάζει το ότι ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο πρώτος Έλληνας σεφ, χωρίς να το πάρει καν χαμπάρι, καθώς ο αγώνας του με τον Μιχάλη Καλαβρινό ήταν ντέρμπι με τα όλα του και ο νικητής κρίθηκε στον έναν βαθμό διαφορά, με το τελικό αποτέλεσμα στο 64-63.

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν κατάλαβε, όταν ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση, πως ήταν αυτός ο νικητής, με αποτέλεσμα να του πάρει αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβει και μάλιστα γύρισε στη συνέχεια στον συμπαίκτη του και τον ρώτησε «εγώ;».