Ένα ορεκτικό που θα μας θυμίσει ταβερνούλα δίπλα στη θάλασσα με ουζάκι και μπυρίτσα, τα συκωτάκια κοτόπουλο, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού, τα οποία σερβίρει με ρίγανη, ελαιόλαδο και ψωμί. Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει ένα ψαρονέφρι γεμιστό με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα που απογειώνει κάθε νόστιμη ενδοχή που μπορείτε να σκεφτείτε για το ψαρονέφρι και είναι ό,τι καλύτερο για να σερβίρετε στην παρέα σας ένα καλοκαιρινό βραδάκι στο σπίτι. Σερβίρει με χωριάτικη σαλάτα, χόρτα και λεμόνι. Για γλυκό, ο Άκης προτείνει το πιο light και δροσερό γλυκό, vegan μπάρες λεμονιού, ένα πολύ γευστικό και υγιεινό σνακ, σερβιρισμένες με ινδοκάρυδο.
«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40