Facebook Pixel Survivor - Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε το "κόλπο γκρόσο" Ατζούν για το Survivor All Star - Δύο μεγάλα ονόματα!
Life
| 2022-10-20 09:40:00

Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε το "κόλπο γκρόσο" Ατζούν για το Survivor All Star - Δύο μεγάλα ονόματα!

Sportdog Team
Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε το "κόλπο γκρόσο" Ατζούν για το Survivor All Star - Δύο μεγάλα ονόματα!

Πώς θα μπουν στο παιχνίδι ξανά δύο παίκτες που εκτόξευσαν την τηλεθέαση και ποιο το μεγάλο πρόβλημα με τον Τούρκο παραγωγό. Υπάρχει όμως λύση...

Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 19/10, και μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4, αλλά και για την πιθανότητα του να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο για το All Star Game.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, όμως, παρενέβη τηλεφωνικά ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο παιχνίδι, αλλά οι σχέσεις τους ήταν πολύ κακές. Το ίδιο ίσχυε και για τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο φαίνεται πως αυτό έχει αλλάξει. Ο ίδιος, λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον είχε ενοχλήσει και τον είχε κάνει να στραφεί εναντίον του.

«Να πω κάτι που δεν έχει ακουστεί; Γιατί πολλοί έχουν την απορία γιατί είχα εναντιωθεί μαζί σου Τζέιμς. Και τώρα θα πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Κάτι μου είχε σφυρίζει κάποιος, ότι μπορεί να έχεις και κινητό μέσα στο παιχνίδι και αυτό με είχε εξοργίσει. Δεν το είχαμε πει ποτέ όμως. Αυτό ήταν κάτι που δε μου άρεσε», είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Και εγώ το είχα ακούσει αυτό είναι η αλήθεια και μου είχαν πει ότι το φόρτιζα με θετική ενέργεια. Εσύ είχες κινητό Αλέξη μου; Η αλήθεια είναι πως με τον Παππά δεν έχω βρεθεί ποτέ μετά το Survivor», απάντησε έπειτα ο Τζέιμς Καφετζής.

Την είδηση όμως έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος με… παρέμβασή του στον αέρα, αποκάλυψε πως θα βρεθούν στο Survivor All Star τόσο ο Τζέιμς όσο και ο Παππάς. Θα πρέπει αυτό να μπει ως όρος στον Ατζούν από τον δεύτερο!

Δείτε το βίντεο μετά το 2,20’’:

 

 

Τι έχει γίνει με Τζέιμς και Ατζούν

Αγωγή σε βάρος του Τζέιμς Καφετζή κατέθεσε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ζητώντας του το ποσό των 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο μουσικοχορευτικό show του Alpha “J2US”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina”, ο πρώην παίκτης του “Survivor 4” ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες. Δεν είναι εξώδικο, είναι αγωγή για τη συμμετοχή μου στο “J2US”. Μου ζητούν 100.000 ευρώ, τόκο και έξοδα δικηγόρου”.

Υπενθυμίζεται, πως οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεσμεύονται με συμβόλαιο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στο οποίο δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν σε ανταγωνιστικά τηλεοπτικά προϊόντα.

Δεν ξανάγινε! Μαρτίκας και Τριαντάφυλλος λύνουν on air τις διαφορές τους

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο Τριαντάφυλλος, ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και ο Τζέιμς Καφετζής.

Ευκαιρία δοθείσης λοιπόν οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, Σπύρος Μαρτίκας και Τριαντάφυλλος «έλυσαν» στον «αέρα» της εκπομπής τις διαφορές τους.

Η ατάκα που είχε πει ο πρώτος για τον δεύτερο κατά η διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, «αναζωπυρώθηκε η καριέρα του», στάθηκε αφορμή να λυθεί η παρεξήγηση με τον Σπύρο Μαρτίκα, να του εξηγεί on air:

«Πες μου τι σε πείραξε. Πες μου πού θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor το χειρίστηκε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αναζωπύρωσε την καριέρα του.

Ο ίδιος είπε ότι ήταν ο Μέσι του Survivor», είπε με τον τραγουδιστή να δίνει σε αυτό την δική του απάντηση.

«Καταρχάς εγώ είχα πει ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει λεφτά ας τα πάρει. Δεν είπα ότι εγώ είμαι ο Μέσι αλλά αυτό που είπες εσύ ήταν ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ ξεχασμένος στη ζωή μου, δούλευα», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

 

 

Άσχημα νέα, έκτακτη συνάντηση Αλαφούζου με Ατζούν - Απόφαση για Survivor, τέλος από ΣΚΑΪ το...

Ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε σκληρές διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα του καναλιού. Με την φετινή τηλεοπτική σεζόν να χαρακτηρίζεται μια από τις πιο δύσκολες λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, αναστάτωση επικρατεί στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου αλλιώς τα είχε σχεδιάσει και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που σήμανε συναγερμός στην διοίκηση, η οποία είχε συνάντηση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Τι συζητάνε οι δύο πλευρές;

Οι σκέψεις του ΣΚΑΙ

Με το κανάλι να μην βλέπει τις επιδόσεις που περίμενε από τα προγράμματά του στους πίνακες τηλεθέασης θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Στον ΣΚΑΙ συζητείται έντονα να γίνουν ριζικές αλλαγές και να επιστρέψουν στην παλιά πετυχημένη συνταγή. Ποια είναι αυτή;

Να κάνει το κανάλι και πάλι στροφή στην ενημέρωση. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΙ είναι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που στηριζόταν κυρίως στην ενημέρωση. Έτσι, σκέφτονται να επενδύσουν και πάλι σε αυτήν και μάλιστα μπορεί να δούμε και νέα ενημερωτική εκπομπή.

ΣΚΑΙ και Ατζούν

Η εταιρία παραγωγής του Ατζούν είναι και αυτή που το κανάλι βασίζει το πρόγραμμά του. Είδαμε φέτος να κάνει μια προσπάθεια και ένα άνοιγμα προς την μυθοπλασία με την σειρά “ΣτΟργή”. Μια κίνηση που δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα πάρα το γεγονός ότι ο Ατζούν πίστευε πολλή την σειρά. Είχε γίνει μάλιστα γνωστή και η διαφωνία με το κανάλι για την ώρα προβολής της σειράς καθώς ο παραγωγός ήθελε να βρίσκεται στην prime time ζώνη. Όλα τα παραπάνω φαίνεται να οδήγησαν σε μια απόφαση, η οποία είναι να μην κάνει ο Ατζούν άλλη σειρά.

Από Survivor all star στο My Style Rocks

Στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών βρέθηκε και το πολυσυζητημένο Survivor All Star που η πλευρά του καναλιού θέλει να βγει στον αέρα όσο πιο γρηγορά γίνεται. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το “The voice” αφού ο Γιώργος Λιανός είναι ο παρουσιαστής και στα δυο προγράμματα. Η επιθυμία είναι να βγει και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς το κανάλι πιστεύει πολύ στην τηλεθέαση του reality.

Αναφορικά με το reality μόδας που ήταν να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν έχουν γίνει σκέψεις να το αφήσουν για τον ερχόμενο φθινόπωρο. Καθώς ο Ατζούν θέλει στο τιμόνι της παρουσίασης να βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Από την δεύτερη μάλιστα περίμεναν πολλά οι δυο πλευρές όμως ο σκληρός αναγνώσιμός δεν βοήθησαν την παρουσιάστρια.

Για να δούμε αν τελικά οι δύο πλευρές θα καταφέρουν να αλλάξουν τα νούμερα τηλεθέασης και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος που στοιχίζει αρκετά στον ΣΚΑΙ.

Πηγή: youfly.com/

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags