Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα εναλλακτικό, από κάθε πλευρά, επεισόδιο προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 16:40. Και οι τρεις συνταγές δείχνουν τρόπους να παραδώσετε αποτελέσματα γεύσης αρκετά διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει, όταν ακούτε για συγκεκριμένα υλικά ή φαγητά.
Μια ανάμεικτη σαλάτα με ντομάτες τηγανητές είναι το πρώτο πιάτο στο μενού του Σαββάτου. Ο Άκης μας δείχνει πως μπορούμε να απογειώσουμε γευστικά το αγαπημένο αυτό λαχανικό και να δοκιμάσουμε κάτι τελείως καινούργιο. Σερβίρει με γραβιέρα και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο κριθαράκι με κεφτεδάκια, γεμάτο σε γεύση, χορταστικό και την ίδια στιγμή 100% vegan, για όλους όσοι έχετε αλλάξει τις διατροφικές σας συνήθειες, ωστόσο όλοι θα απολαύσουν αυτή τη συνταγή, ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών. Για γλυκό φτιάχνει μια πεντανόστιμη καρυδόπιτα, όχι όμως με τον κλασικό τρόπο αλλά με φύλλο κρούστας, για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και για να έχουμε τραγανές υφές ανάμεσα στις μπουκιές μας. Σερβίρει με παγωτό, φλούδες πορτοκαλιού και δυόσμο.
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, με γαλλικό και μεξικάνικο άρωμα, γεμίζοντας με ευωδιαστές μυρωδιές και φανταστικές γεύσεις το σπίτι μας.
Αλμυρά palmier, αυτά τα φανταστικά γαλλικά μπισκότα με το πολύ χαρακτηριστικό σχήμα, είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού, τα οποία θα τα φτιάξει με ψητό κοτόπουλο και θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Για κυρίως γεύμα επιλέγει burritos με κοτόπουλο με λατινοαμερικάνικο χαρακτήρα που είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή γιατί, αφενός η γεύση είναι συγκλονιστική αφετέρου η εμφάνιση θα εντυπωσιάσει όποιον και αν κάτσει στο τραπέζι σας. Για γλυκό ο Άκης φτιάχνει ένα τρουφοκέικ που όταν το δείτε θα εντυπωσιαστείτε αλλά όταν το δοκιμάσετε θα πείτε πως δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η γεύση σε κέικ και να είναι κάτι τόσο εύκολο στην παρασκευή του.
Δείτε το trailer εδώ:
«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40