Facebook Pixel Sportdog.gr | Η σχέση του Δημήτρη με τον Παύλο κινείται σε τεντωμένο σκοινί
Life
| 2023-02-24 10:41:00

Η σχέση του Δημήτρη με τον Παύλο κινείται σε τεντωμένο σκοινί

Sportdog Team
 Η σχέση του Δημήτρη με τον Παύλο κινείται σε τεντωμένο σκοινί

Δείτε απόψε, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 86

Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν. Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Οι σχέσεις της Αργυρώς με την Άσπα εντείνονται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται. Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά. Όμως, η αλήθεια δεν αργεί να έρθει στο φως.

*Στο ρόλο της Έλενας η Ελπίδα Νικολάου

*Έλενα (Ελπίδα Νικολάου)

Μυστηριώδες πρόσωπο που θα αναστατώσει τη ζωή του Λευτέρη. Είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει διότι, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.

Δείτε το sneak preview εδώ: https://youtu.be/zifNvtxSUoI

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=jMJ_gXWQP1w

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

 

ΣΑΣΜΟΣ: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags