Facebook Pixel Survivor All Star: Μεγάλο spoiler για το Survivor - Η απόλυτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-01 14:46:00

Μεγάλο spoiler για το Survivor - Η απόλυτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλο spoiler για το Survivor - Η απόλυτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον... αέρα το επεισόδιο της Τετάρτης λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σε σοκ βρίσκεται όλη η χώρα μετά την ανείπωτη τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που συνέβη τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου.

Ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη πολλοί είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί που προχωρούν σε αλλαγές στο πρόγραμμά τους για να μπορούν να πηγαίνουν παράλληλα με τα γεγονότα. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο ΣΚΑΪ.

Όπως όλα δείχνουν, δε θα προβληθεί απόψε (1/3) ούτε το ριάλιτι επιβίωσης, σε συνέχεια όλων των τραγικών ειδήσεων που έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από την τραγωδία των Τεμπών.

 

 

 

Αποχώρηση στο Survivor All Star

Συναρπαστική εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Με εντάσεις, συγκρούσεις, δυνατά αγωνίσματα και κόντρες. Για πρώτη φορά έχουμε πλειοψηφία παικτών από την κόκκινη ομάδα. Καθώς 3 από τους 4 του τάκου είναι Διάσημοι.

Αρχικά έχουμε την Ελένη Χαμπέρη, την Χριστίνα Κεφαλά, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Μια 4άδα με αρκετά κοντινή απήχηση στο κοινό. Όμως μία θα ειναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει και αυτή θα είναι σύμφωνα με τα τελευταία spoiler η Χριστίνα Κεφαλά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags