Facebook Pixel Η εκπομπή του Κανάκη που προκάλεσε χαμό! «Σκ@τ@ στα μούτρα σας» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-08 12:20:00

Η εκπομπή του Κανάκη που προκάλεσε χαμό! «Σκ@τ@ στα μούτρα σας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η εκπομπή του Κανάκη που προκάλεσε χαμό! «Σκ@τ@ στα μούτρα σας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργή από Άδωνη, Πορτοσάλτε και ΕΣΗΕ! Δείτε τί ειπώθηκε στους Ράδιο Αρβύλα που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Αντιδράσεις από πολλές πλευρές προκάλεσε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος τα έβαλε με όλους, πολιτικούς και δημοσιογράφους, για την τραγωδία των Τεμπών, στοχοποιώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή ο υπουργός Ανάπτυξης υπερασπίστηκε την περίφημη δήλωση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.

«Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας. Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Όπως ήταν φυσικό έγινε κακός χαμός, με τους Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε, να αντιδρούν, όπως και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θεώρησαν, ότι ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής τους… τσουβάλιαζε.

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι ''δεν το είχε καταλάβει'', αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης για όσα ειπώθηκαν στο Ράδιο Αρβύλα, ενώ σε άλλη εκτενέστερη ανάρτησή του έλεγε πως «ο Κανάκης έτσι είναι Τιμητής αλλά ο Πρετεντέρης «πιασμένος».

«Είναι κήρυγμα μίσους αυτό. Αυτό πρέπει να το κόψουμε. Δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία. Αυτή η ιστορία της στοχοποίησης δεν θα μας βγάλει σε καλό» είπε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ενώ αναφορικά με την διατύπωση της θέσης πως οι νεκροί θα γίνουν αφορμή για καλύτερους σιδηροδρόμους υποστήριξε πως «λέμε γνώμη επί των δεδομένων. Αυτή δεν χρειάζεται να την αγοράσει κάποιος. Λέμε γνώμη δεν διαμορφώνουμε γεγονότα».

«Ντου» από ΕΣΗΕΑ!

Με αφορμή την «κόντρα» που ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνη Κανάκη, που επέκρινε την στάση του πρώτου σχετικά με την υποστήριξη των δηλώσεων του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε, η ΕΣΗΕΑ πήρε δημόσια θέση επί του ζητήματος και μίλησε για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή», χωρίς ωστόσο να αφήνει απ' έξω και τον παρουσιαστή στο «Καλό Μεσημεράκι» Νίκο Μουτσινά για το ξέσπασμα κατά της κυβέρνησης σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά «φωτογραφίζοντας» συγκεκριμένους παρουσιαστές, η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει τα ακόλουθα:

«Από την πρώτη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μεταδίδουν νυχθημερόν τις εξελίξεις. Η δημοσιογραφική έρευνα είχε αναδείξει εδώ και καιρό τις ελλείψεις στις υποδομές και την ασφάλεια των σιδηροδρομικών γραμμών. Τα ρεπορτάζ αυτά δεν αναπαρήχθησαν όσο θα απαιτούσε η σοβαρότητα του ζητήματος με ευθύνη των επιχειρήσεων Τύπου και των ιδιοκτητών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τοποθετήθηκε δημόσια και ξεκάθαρα για τα δομικά προβλήματα των Μέσων Ενημέρωσης. Το εύκολο “τσουβάλιασμα” που καταλήγει στην ουσιαστική στοχοποίηση των δημοσιογράφων από “χιουμοριστικές” εκπομπές, αποτελεί φτηνή εργαλειοποίηση της δικαιολογημένης οργής της κοινωνίας και ξεκάθαρα επιχειρεί να μετατοπίσει το βάρος των πραγματικών ευθυνών.

Καλό θα ήταν οι “χιουμορίστες” παρουσιαστές να μην συμβάλλουν στη συγκάλυψη και τον συμψηφισμό των ευθυνών, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, και να σεβαστούν τον κόπο χιλιάδων εργαζομένων που δουλεύουν ακούραστα με απολαβές που απέχουν μακράν από αυτές των τηλεπερσόνων-τιμητών».

Δείτε την εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα που προκάλεσε χαμό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags