Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ανατροπή στο Survivor - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Χαμός στον Άγιο Δομίνικο (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-08 14:11:00

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Χαμός στον Άγιο Δομίνικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή στο Survivor - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Χαμός στον Άγιο Δομίνικο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κλείδωσε» ο υποψήφιος που αποχωρεί την Πέμπτη από το Survivor All Star...

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, τρεις Διάσημοι και ένας Μαχητής που περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος από όλους ψηφίστηκε από τον κόσμο και ήταν τελικά ο λιγότερο επιθυμητός μέσα στο παιχνίδι.

Από τις κάλπες των Διασήμων βγήκαν οι δύο νέες παίκτριες, Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενώ για ακόμα μια φορά ψηφίστηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την κάλπη των Μαχητών το βράδυ της Τρίτης 7 Μαρτίου βγήκε επίσης για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σήμερα έχει στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας!

Αν και το κλίμα είναι βαρύ σήμερα ιδιαίτερα για τους Διάσημους που έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση σε αντίθεση με τους Μαχητές που έχουν έναν και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.... ιδιαίτερα οι Μπλε, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει με δικά τους πρόσωπα.

Το πάθος των Μπλε για να μιλήσουν με τους δικούς τους είναι τόσο μεγάλο που για δεύτερη φορά θα μπουν στο στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα. Έτσι μετά από τη χθεσινή ήττα επανέρχονται και κάνουν το 3-1 για αυτή την εβδομάδα και πηγαίνουν στο booth.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσουν καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν δείξει και από τα προηγούμενα Συμβούλια του Νησιού ότι έχουν το κοινό που δεν τους ξεχνάει στα δύσκολα.

Το κοινό αποφάσισε και ανέδειξε τον παίκτη που ήθελε λιγότερο μέσα στο παιχνίδι. Και ναι δεν είναι ούτε ο Μαρτίκας ούτε ο Ασημακόπουλος!

Η παίκτρια που αποχωρεί την Πέμπτη από το Survivor All Star είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η παίκτρια δεν άντεξε και πολύ όπως και η Χριστίνα Κεφαλά. Οι Διάσημοι διώχνουν τις νέες παίκτριες μιας και θεωρούν ότι δεν προσφέρουν ούτε στα αγωνίσματα ούτε στην καλύβα. Έτσι η Ελευθερία Ελευθερίου μένει χωρίς τη φίλη της... και μάλλον δεν θα αντέξει ούτε εκείνη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags