Facebook Pixel Survivor All Star: Άγρια κόντρα Ατζούν με Αναγνωστόπουλο για το νέο βίντεο - Τον... καθάρισε on camera (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-04-12 14:00:00

Άγρια κόντρα Ατζούν με Αναγνωστόπουλο για το νέο βίντεο - Τον... καθάρισε on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άγρια κόντρα Ατζούν με Αναγνωστόπουλο για το νέο βίντεο - Τον... καθάρισε on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι παρελθόν για το Survivor All Star και ο Τούρκος έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα Ασημακόπουλου.

Είναι αλήθεια πως έβγαλε ειδήσεις ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παίκτες του Survivor All Star, στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού για την αποβολή της Αφροδίτης.

Ο Τούρκος παραγωγός ξεκαθάρισε επί της ουσίας πως δεν πρόκειται να ανεχτεί ακόμα και για παίκτες που διατηρεί και ο ίδιος φιλικές σχέσεις στη ζωή να τον «κλέβουν» στο Survivor.

Εκανε πολλές αναφορές στη λέξη κλοπή και διαχώρισε ξεκάθαρα την οργανωμένη κλοπή, δηλαδή τη σχέση παικτών με Locals που εργάζονται για την παραγωγή, ώστε να τους τροφοδοτούν με φαγητό έναντι αμοιβής, από την απεγνωσμένη προσπάθεια αναζήτησης τροφής στα σκουπίδια.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία, φυσικά, η αναφορά του Ατζούν στα σκουπίδια, αφού αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της ποινής στην Σκαφίδα, διέρρευσε νέο βίντεο που δείχνει τον Ασημακόπουλο να βρίσκει τροφή στα σκουπίδια και φωτογραφίες με Βασάλο, Μπόγδανο να αναζητούν σε σκουπίδια φαγητό.

Ο Τούρκος παραγωγός ξεκαθάρισε λοιπόν πως αυτό είναι ανεκτό από την παραγωγή, στο πλαίσιο της επιβίωσης των παικτών, άρα δεν τίθεται κανένα θέμα τιμωρίας του Ασημακόπουλου, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε το βίντεο.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ατζούν στη διάρκεια της παρουσίας στο Συμβούλιο του Νησιού.

 


Πηγή: dokari.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags