To πασχαλινό τραπέζι τελείωσε αλλά σου περίσσεψαν μεγάλες ποσότητες φαγητού και δεν ξέρεις τι να φτιάξεις με αυτές;

Μαγειρίτσα με μανιτάρια - Ιδανική και για χορτοφάγους

Ο Παύλος Χάππιλος έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής breakfast@star μία πολύ ωραία ιδέα.

Ο Παύλος Χάππιλος έφτιαξε αυγοσαλάτα με το φαγητό που περίσσεψε από το εορταστικό τραπέζι

«Μπριάμ» με εικονική ντομάτα από φέτα

Ο σεφ έφτιαξε μία θρεπτική και νόστιμη αυγοσαλάτα!

Yλικά για τη Συνταγή

8 βρασμένα αυγά
2 κ.σ μαγιονέζα 
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 
1 κ. σ κάπαρη 
Αλάτι
Πιπέρι

Δες εδώ κι άλλες συνταγές για σαλάτα

Εκτέλεση της Συνταγής 

Κόβουμε τα αυγά μας κομματάκια και ανακατεύουμε με την μαγιονέζα μέχρι να έχουμε μια πάστα, μπορεί να χρειαστεί λιγο παραπάνω μαγιονέζα. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε στην πάστα μας μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε έξτρα αλατι πιπέρι εάν χρειάζεται. Μπορούμε αυτή την πάστα να την φάμε μέσα σε ψώνισαν σάντουιτς η με σαλατικά σε μορφή σαλάτας!