Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και μίλησε τόσο για το Survivor All Star όσο και για την περιβόητη λίστα που έκανε τον Γκότση να αποβληθεί.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβεβαίωσε πώς την λίστα την έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος και όπως ήταν φυσικό η παρέα του μοιραζόταν τις προμήθειες που πήραν από τον ντόπιο.

«Ο καθένας έκανε τη δική του στρατηγική. Ο Μαρτίκας έχει αλλάξει πολλές φορές τις απόψεις του, έχει γυρίσει την μπιφτέκα. Ο Μπάρτζης με τον Μαρτίκα δεν τα πήγαιναν καλά. Όπως και ο Μαρτίκας με τον Μπόγδανο. Δεν μιλούσαν και είχαν συνέχεια επιθέσεις. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω τι ήθελε να περάσει. Ήθελε να τον προσεγγίσει τον Μπόγδανο για να πάει παρακάτω. Όλοι γνώριζαν ότι ο Μπόγδανος έγραψε τη λίστα. Είναι παρέα! Από τη δική μου πλευρά, το ξέρω. Ήμασταν εκεί, ήξερα ποιοι κάνουν παρέα με ποιους και είχαν πρόσβαση. Δηλαδή θα τρώω εγώ και δεν θα δίνω στον φίλο μου; Σαν παρέα θα τα μοιράζουν. Ο Μπόγδανος βγήκε καθαρός. Η παραγωγή ήταν σωστή, βρήκε τις άκρες της, τον ντόπιο που έκαναν τον deal και το διέκοψε».

Το περίεργο βέβαιο είναι πως την συγκεκριμένη πληροφορία με το χαρτάκι και την παρανομία, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, δημιουργώντας μεγάλο… πλήγμα στην εικόνα του Μπόγδανου. Μάλιστα, οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν πως όλα αυτά, αφήνουν εκτός τελικού τον Ηλία!

 

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι φαβορί για την τελική 4άδα

o Survivor All Star αλλάζει… πίστα από την Κυριακή, καθώς ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα και η επιβίωση των 8, με στόχο να μπουν στην τελική 4άδα.

Την ίδια μέρα ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία με τη συμμετοχή και των 8 φιναλίστ, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική κατάταξη που θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσεις.

Αυτό σημαίνει πως η επόμενη φορά που θα κληθεί το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίσει, μετά από την ομαδική ψηφοφορία της Κυριακής που θα διαρκέσει 24 ώρες, θα είναι στο Γαλάτσι…

Πάμε, λοιπόν, μετά και τα όσα συνέβησαν στην ψηφοφορία της Τρίτης και θα οδηγήσουν εκτός Survivor All Star την Μελίνα Μεταξά απόψε, να δούμε πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες μεταξύ των 8 παικτών που μένουν στον Αγιο Δομίνικο και πώς -εκτός απροόπτου- μπορεί να διαμορφωθεί και η κατάταξή τους στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στην ψηφοφορία της Κυριακής.

  • Πρώτο φαβορί για μια θέση στην τελική 4άδα ο Σάκης Κατσούλης.
  • Δεύτερο φαβορί για μια θέση στην τελική 4άδα η Σταυρούλα Χρυσαειδή.
  • Τρίτο φαβορί για μια θέση στην τελική τετράδα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.
  • Τέταρτο φαβορί για μια θέση στην πρώτη τετράδα ο Νίκος Μπάρτζης.

Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που εκτός απροόπτου θα πάρουν μια από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει έκπληξη στην εκτίμησή μας και σχετίζεται με τις χθεσινές εξελίξεις.

Ο Ηλίας Μπόγδανος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σπάσει το παραπάνω μπλοκ, αφού η δυναμική του έχει χαθεί, μετά τις σοβαρές εναντίον του αποκαλύψεις για τον ρόλο του στην υπόθεση της αποβολής του Γκότση και του Πηλίδη.

Αρα, ο Μπόγδανος αναμένεται να πλασαριστεί ανάμεσα στην 5η και την 7η θέση, παίζοντας με αντίπαλο τον Βασάλο και την Στέλλα Ανδρεάδου.

Η λογική λέει  πως στις τελευταίες θέσεις θα πλασαριστεί και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Θα έχει, λοιπόν, τεράστιο ενδιαφέρον η ψηφοφορία της Κυριακής.

Υπενθυμίζουμε πως από τα αγωνίσματα για τις ατομικές ασυλίες θα προκύπτουν υποψήφιοι οι ηττημένοι εκ των οποίων θα αποχωρεί αυτός ή αυτή που βρίσκεται -κάθε φορά- στην τελευταία θέση της ομαδικής ψηφοφορίας.

Πηγή: dokari.gr