Οι τελευταίες ώρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας είναι και αυτές που θα κρίνουν την τύχη των 8 παικτών που έχουν απομείνει στον Αγιο Δομίνικο, αναφορικά με το ποιοι 4 θα φτάσουν στην τελική φάση που θα τους βρει να ταξιδεύουν στο τέλος του μηνός στην Αθήνα.

Μια ψηφοφορία που κάθε χρόνο καθορίζει τις τελευταίες αποχωρήσεις, μια ψηφοφορία που θα οδηγήσει απο αυτή την εβδομάδα στην έξοδο τον πρώτο παίκτη που προέκυψε απο τις ψηφοφορίες μετά τις ατομικές ασυλίες.

Με τα δεδομένα που είναι ήδη γνωστά, ο Νίκος Μπάρτζης ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση δεν πρόκειται να έχει κανένα θέμα για την εξασφάλιση της παραμονής του.

Αλλωστε και στην εκτίμηση που σας έχουμε δώσει για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο Νίκος Μπάρτζης παίρνει θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, οπότε εκ των πραγμάτων θα τον δούμε -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην τελική φάση του Γαλατσίου.

Οπότε, αυτή τη στιγμή η αποχώρηση θα κριθεί μεταξύ του Βασάλου και του τρίτου υποψηφίου.

Αν ο τρίτος υποψήφιος είναι από το πρώτο γκρουπ, φεύγει ο Βασάλος.

Αν προκύψει υποψηφιότητα από το δεύτερο γκρουπ, δηλαδή αν απέναντι στον Βασάλο βρεθούν Μπόγδανος ή Μαριαλένα, τότε όλα θα κριθούν στις… καθυστερήσεις, δηλαδή στις ψήφους που θα συγκεντρώσουν αυτοί οι τρεις παίκτες μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

Πηγή: dokari.gr

 

Άγριο ξύλο στην Αθήνα μεταξύ δύο διάσημων παικτών Survivor - Πιάστηκαν στα χέρια, χαμός στο μαγαζί! (Vid)

Μπορεί να ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του «Survivor All Star», ωστόσο πλέον δεν έχουν καμία επαφή, βάζοντας τέλος στην φιλία τους. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο δεύτερος, αρχικά, πριν μερικές μέρες είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Η Μπέττυ Μαγγίρα πάντως αποκάλυψε πως προ ημερών υπήρξε κι ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο πρώην παικτών του Survivor, καθώς παρουσία αρκετών ανθρώπων σε δημόσιο μέρος και όχι σε σπίτι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πιάστηκαν στα χέρια!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια του OPEN μετά το 2.50'':