Ειδικό καθεστώς διεξαγωγής των ατομικών ασυλιών και των αποχωρήσεων στο Survivor All Star την ερχόμενη εβδομάδα...

Λόγω εκλογών το Survivor θα προβληθεί από Δευτέρα έως και Πέμπτη και μάλιστα χωρίς να υπάρχει την ερχόμενη εβδομάδα αγώνισμα επάθλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας περιλαμβάνει δύο αποχωρήσεις.

Προσοχή! Δεν θα υπάρχει διπλή αποχώρηση, αλλά δύο μονές, κοινώς δύο παίκτες θα αποχωρήσουν σε διαφορετικές συνεδριάσεις του Συμβουλίου του Νησιού.

Οπότε και εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα θα δούμε το αγώνισμα για την πρώτη ατομική ασυλία και την πρώτη ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου η υποψηφίων αν προκύψει ισοψηφία.

Την Τρίτη θα δούμε το αγώνισμα για τη δεύτερη ατομική ασυλία, τη δεύτερη ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου ή υποψηφίων αν προκύψει ισοψηφία και την ανακοίνωση της πρώτης αποχώρησης από τον Γιώργο Λιανό.

Την Τετάρτη θα δούμε το αγώνισμα για την τρίτη ατομική ασυλία, την τρίτη ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου ή υποψηφίων αν προκύψει ισοψηφία.

Την Πέμπτη, τέλος, θα δούμε το αγώνισμα για την τέταρτη ατομική ασυλία, την τέταρτη ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου ή υποψηφίων αν προκύψει ισοψηφία και την ανακοίνωση της δεύτερης αποχώρησης από τον Γιώργο Λιανό.

Οπότε, μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου και τις δύο αποχωρήσεις της επόμενης εβδομάδας, θα προκύψει ακόμα μια (εκτός απροόπτου) κατά την τελευταία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του ημιτελικού, στον οποίο θα προκριθούν 4 παίκτες.

 

Αυτός δεν φεύγει με τίποτα μέχρι το Γαλάτσι

Υπάρχει παίκτης απόλυτο φαβορί για τον τελικό, αφού έχει εξασφαλισμένο το απόλυτο πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε από τις ψηφοφορίες μετά τις ατομικές ασυλίες.

Οσες φορές κι αν βγει υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι εκεί…

Οσες φορές κι αν τον βγάλουν στον τάκο τα υπόλοιπα φαβορί για το τρόπαιο, εκείνος θα είναι εκεί.

Ηδη, με το καλημέρα εξουδετέρωσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ακόμα και σε ψηφοφορία με αντιπάλους Κατσούλη, Σταυρούλα και Μάριο Πρίαμο, θα φύγει ένας από τους τρεις και όχι εκείνος.

Είναι, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης, είναι αυτός που απολαμβάνει το απόλυτο πλεονέκτημα εξασφάλισης της ασυλίας μέσω της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην 24ωρη ψηφοφορία.

Είναι οριστικό, είναι… κατακλειδωμένο και παράλληλα προσφέρει στον Νίκο Μπάρτζη και το ηθικό πλεονέκτημα ενόψει του τελικού, αφού πολύ δύσκολα θα χάσει τη μία από τις δύο θέσεις για τη διεκδίκηση του μεγάλου τροπαίου.

Πηγή: dokari.gr