Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Στέφανος Χίος: Άγρια επίθεση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε Στέφανο Χίο - "Είναι πορνογραφία" - Δείτε τι έγραψε! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-06-23 09:00:00

Άγρια επίθεση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε Στέφανο Χίο - "Είναι πορνογραφία" - Δείτε τι έγραψε! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άγρια επίθεση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε Στέφανο Χίο - "Είναι πορνογραφία" - Δείτε τι έγραψε! (ΦΩΤΟ)

Σχόλιο στα social media που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα επαναφέρει μία κόντρα που δεν έχει ξεχαστεί ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους.

Τις εξελίξεις που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στον χώρο των media σχολίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος όμως δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει και… πόλεμο με τον Στέφανο Χίο!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά της ιστοσελίδας iefimerida.gr, της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και της ιστοσελίδας της protothema.gr βρίσκεται το επιχειρηματικό δίδυμο Δημήτρης ΜπάκοςΓιάννης Καϋμενάκης, σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρει το e-tetradio:

Μετά το Action24 και το Attica TV, το δίδυμο βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά δύο από τα μεγαλύτερα sites στη χώρα. Του iefimerida και του Πρώτου Θέματος πακέτο, site και εφημερίδα.

Πληροφορίες θέλουν να έχει κλείσει σχεδόν το deal με το iefimerida και να μένουν κάποιες, λίγες, συζητήσεις ακόμα με το Πρώτο Θέμα (που είναι πολύ πιο μεγάλο). Συζητήσεις, όλες σε καλό κλίμα. Ανάλογες συμφωνίες τέτοιου μεγέθους μπορεί να χαλάσουν ανά πάσα στιγμή βέβαια αλλά, εδώ, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Είναι και πολιτικό το ζήτημα όπως καταλαβαίνετε. Στήνεται ένα πολύ δυνατό συγκρότημα Τύπου.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος λοιπόν, σχολίασε την είδηση με το παρακάτω σχόλιο στο twitter:

Το… καλό ξεκίνησε όμως όταν κάποιος του σχολίασε πως πλέον έμειναν στον Τύπο μόνο αυτός και ο Στέφανος Χίος. Η απάντησή του, σίγουρα δεν θα μείνει αναπάντητη και τις επόμενες ημέρες δεδομένα θα ακολουθήσει ένα πινγκ-πονγκ καταγγελιών ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους που συνηθίζουν να… προκαλούν εντάσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags