Facebook Pixel Survivor All Star: Mega spoiler και καταγγελία για την ψηφοφορία του Survivor - "Έδωσε το κινητό και 100.000 sms για να κερδίσει"! (Vid)
Life
| 2023-06-27 08:13:00

Spoiler και καταγγελία για την ψηφοφορία του Survivor - "Έδωσε το κινητό και 100.000 sms για να κερδίσει"! (Vid)

Sportdog Team
Spoiler και καταγγελία για την ψηφοφορία του Survivor - "Έδωσε το κινητό και 100.000 sms για να κερδίσει"! (Vid)

Ποιος έδωσε τόσα χρήματα για να παραμείνει στο ριάλιτι και ποιος πρώην παίκτης πέταξε τα... καρφιά του για τις ψήφους που έχει πάρει μέχρι τώρα.
 

Ο Τριαντάφυλλος φιλοξενήθηκε στην τελευταία εκπομπή του «Open Weekend» για τη νέα σεζόν. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στην κάμερα της εκπομπής και έδωσε τη δική του απάντηση για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε δηλώσει στην κάμερα του «Open Weekend»: «Δεν το περίμενα να αποχωρήσει ο Βασάλος, ήταν μία άσχημη έκπληξη για μένα. Μπορεί να μην ήταν καλός παίκτης αγωνιστικά αλλά νομίζω ότι του άξιζε να είναι στον τελικό. Δεν ξέρω όμως τι έγινε τώρα με τη συσπείρωση στην 24ωρη ψηψοφορία. Άκουσα τώρα πως ο επόμενος που φεύγει θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι πρώτος στην ψηφοφορία. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μπορεί κάποιος να έχει ένα τηλέφωνο, να τον αγαπάει τόσο πολύ και να έχει στείλει 100.000 SMS»! »

Μάλιστα, ο 49χρονος μισθοφόρος είχε δηλώσει για τον πανηγυρισμό του τραγουδιστή μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star: «Τον αγαπώ τον Τριαντάφυλλο όμως πολλές φορές φτάνει στα άκρα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό για τον Κωνσταντίνο. Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι ο Ντάφυ θα είναι ο κουμπάρος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη αλλά τώρα τελευταία έμαθα ότι δεν θέλει να τον βλέπει»

Σε όλα αυτά, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Όταν ο Βασάλος πήγαιναν με το πούλμαν στο αεροδρόμιο, αντί να σκέφτεται το ταξίδι και το πώς θα είναι εκεί χωρίς τους δικούς του, έλεγε: τι θα κάνουμε τώρα που δεν έχουμε τον παίκτη που θα κάνει το 60%; Ειρωνευόταν. Γι’ αυτό το έκανα κι εγώ αυτό»

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως: «Τον Τάκη τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα: μακριά από τους Amigos. Μου έλεγε «ναι, εννοείται, τι λες τώρα;» και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο «φίλε μου». Εγώ δεν θέλω καμία σχέση»

 

"Βέτο" Ατζούν στους τελευταίους παίκτες του Survivor All Star - Η παράβαση που έκοψαν όλοι… μαχαίρι!

Πολλοί το περίμεναν το Survivor All Star, λιγότεροι το είδαν και ελάχιστοι το απόλαυσαν. Ο πολύαναμενόμενος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης δεν πήγε όπως θα περίμεναν στην παραγωγή και στο κανάλι, καθώς οι ίδιοι οι παίκτες με τις συμπεριφορές τους και τις παραβάσεις τους, κατέστρεψαν το προϊόν.

Μάλιστα, υπήρχε ένα διάστημο δύο μηνών που καθημερινά κυκλοφορούσαν βίντεο και φωτογραφίες με παίκτες του ριάλιτι που έτρωγαν φαγητό που είτε έβρισκαν κάτω είτε το έπαιρναν από διάφορους ντόπιες. Πλέον αυτά όμως έχουν τελειώσει. Και δεν εννοούμε μόνο ότι τελείωσαν οι… διαρροές.

Μετά το τρομερό μπάχαλο, τις αποβολές παικτών και την νέα εμφάνιση του Ατζούν στα συμβούλια, υπήρξε ρητή εντολή προς όλους τους συμμετέχοντες πως δεν θα φάει κανείς εκτός παιχνιδιού. Και μάλιστα, όπως σχολίασαν και στο Open, όλοι την τήρησαν και όλοι έχασαν κιλά, κάτι που δεν είχε συμβεί στους πρώτους μήνες!

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός για να τους ευχαριστήσει που… τήρησαν επιτέλους την υποσχεσή τους, μεγάλωσε τα έπαθλα και τους έδωσε τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερες φορές έπαθλα ταξιδιού ή εξόδων σε μαγαζιά.

Δείτε όσα είπαν στο OPEN:

 

Άγριο ξύλο στην Αθήνα μεταξύ δύο διάσημων παικτών Survivor - Πιάστηκαν στα χέρια, χαμός στο μαγαζί! (Vid)

Μπορεί να ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του «Survivor All Star», ωστόσο πλέον δεν έχουν καμία επαφή, βάζοντας τέλος στην φιλία τους. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο δεύτερος, αρχικά, πριν μερικές μέρες είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Η Μπέττυ Μαγγίρα πάντως αποκάλυψε πως προ ημερών υπήρξε κι ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο πρώην παικτών του Survivor, καθώς παρουσία αρκετών ανθρώπων σε δημόσιο μέρος και όχι σε σπίτι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πιάστηκαν στα χέρια!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια του OPEN μετά το 2.50'':

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags