Facebook Pixel Survivor All Star: Βόμβα μεγατόνων από διάσημη του Survivor - "Έστησαν" την ψηφοφορία για να φύγει - "Γνωρίζω ότι..." (Vid)
Life
| 2023-06-29 09:00:00

Βόμβα μεγατόνων από διάσημη του Survivor - "Έστησαν" την ψηφοφορία για να φύγει - "Γνωρίζω ότι..." (Vid)

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων από διάσημη του Survivor - "Έστησαν" την ψηφοφορία για να φύγει - "Γνωρίζω ότι..." (Vid)

Πρώτη φορά παίκτης του ριάλιτι μιλάει ανοικτή για "στημένη" αποχώρηση και μάλιστα on camera. Είναι κοντά που ακούστηκα πάρα πολύ φέτος, από την αρχή του All Star, όμως δεν έχει υπάρξει άλλη αντίστοιχη καταγγελία!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την καλή σχέση που έχουν διαιτηρήσει, για τα άσχημα σκηνικά που έζησε στο Survivor, αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε τόσο νωρίς.

Η ίδια τόνισε πως ήταν κάτι που δεν περίμενε και άφησε ξεκάθαρες αιχμές για την παραγωγή, τονίζοντας πως η ίδια γνωρίζει πολύ καλά τόσα χρόνια την απήχησή της στο τηλεοπτικό κοινό!

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη της Μπέτυς Μαγγίρα και δήλωσε πως είναι πολύ καλά και ήρεμη: «Είμαι στα καλύτερά μου και η αλήθεια είναι ότι έχω ηρεμήσει που είμαι εκτός τηλεόρασης αυτά τα δύο χρόνια. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να αφοσιωθώ στα δικά μου πράγματα και εταιρείες. Έχω αποφασίσει να κάνω πράγματα που θα με κάνουν χαρούμενη, οπότε στις προτάσεις δεν υπήρχε κάτι που να πω «ουάου πάμε να το κάνουμε». Παλιότερα ήμουν σε καταστάσεις που είχαν πολύ στρες»,είπε για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση.

Σχετικά με το Survivor All Star, η Ευρυδίκη παραδέχτηκε πως η αμοιβή ήταν πολύ καλή: «Δεν θα μπορούσα να δω από τον καναπέ μου το Survivor All Star. Ήταν μια πάρα πολύ καλή οικονομική πρόταση και είπα ναι πάμε να το κάνουμε. Δεν το μετάνιωσα, απλά δεν θα έμπαινα ξανά, ήταν πού διαφορετικό από το 2017. Τις δύο εβδομάδες που έκατσα έκλαιγα, ήταν η ανθρωποφαγία, να κάνεις τα πάντα για τα λεφτά.

Εγώ δεν θα έμπαινα εκεί μέσα να ξεπουλήσω την αξιοπρέπειά μου για τα 5 χιλιάρικα. Κάνουν τα πάντα για να κάτσουν άλλη μία εβδομάδα και να μπει ο μισθός. Επιβίωση δεν είναι να κάνεις μόνο στρατηγικές. Η στρατηγική από το υποχθόνιο είναι άλλο, διαφέρει. Δεν είμαι εγώ τέτοιος άνθρωπος. Υπήρχαν παίκτες που έκριναν και είπαν ότι εγώ είμαι ο εγκέφαλος για τις ψηφοφορίες.

Ήθελαν να στοχεύσουν για να ξεκινήσουν από εμένα. Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν σε άλλες ομάδες, κατηγορήθηκα ότι στήνω ψηφοφορίες. Από ό,τι φαίνεται, λένε αποχώρησα από την ψηφοφορία του κοινού. Δεν αμφισβητώ τίποτα. Απλά θα πω, ότι εγώ προσωπικό από το 2017 που έγινα ευρέως γνωστή, μέχρι το 2023, τη δυναμική μου στο κοινό τη γνωρίζω. Έχω περάσει από ένα JUST, από ένα Dancing και τη δυναμική μου στο κοινό τη γνωρίζω. Αυτό θα πω και ως εδώ...», τόνισε για το γεγονός πως αποχώρησε τόσο νωρίς.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν σκέφτομαι τι μπορεί να νομίζει ο καθένας για εμένα και τον Κωνσταντίνο, σκέφτομαι εμένα κι εκείνον. Ξέρω ότι έχω μία απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί.

Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή το κάναμε αυθόρμητα. Τώρα περνώντας τα χρόνια,μεγαλώνοντας αλλάζεις, θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για εσένα οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μη μιλάμε. Ούτε το κάνουμε για να τροφοδοτήσουμε ή να κρατήσουμε το μυστήριο, απλά θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας», είπε για τους λόγους που δεν εξέθεσαν δημόσια το γεγονός πως χώρισαν.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (η ατάκα-φωτιά είναι μετά το 5ο λεπτό)

 

Ούτε Βαλαβάνη ούτε Σταυρούλα - Η κουκλάρα από "Α" που αφιέρωνε τις νίκες στο Survivor o Βασάλος (ΦΩΤΟ)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αποχώρησε από το Survivor All Star, και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα μίλησε και για το γράμμα «Α» που είχε σχηματίσει με τα δάχτυλά του όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, χωρίς να θέλει ωστόσο, να αποκαλύψει ακόμα κάτι παραπάνω.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης είχε δημιουργήσει ένα ειδύλλιο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο ίδιος το διέψευσε μιλώντας στο «Πρωινό μας».

«Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Καραγκούνια και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι πειράγματος που δεν κολακεύει την ίδια. Η σχέση μου μαζί της είναι άκρως φιλική δεν υπάρχει κανένα στόρι, το λέω κατηγορηματικά. Οι περισσότεροι προσπαθούσαν να πουν κάτι. Το ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως», ανέφερε συγκεκριμένα. Βέβαια, η φημολογία δεν είχε ξεκινήσει τυχαία, αφού διάφοροι παίκτες που είχαν αποχωρήσει πριν από εκείνον, έλεγαν ότι η σχέση του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας ήταν παραπάνω από φιλική.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οkmag, και με κάθε επιφύλαξη, το πρόσωπο στο οποίο αφιέρωνε της νίκες του, είναι η νεαρή Aντωνία Ντούρα η οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος στην παραγωγή του reality επιβίωσης. Όχι μόνο ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram αλλά ήταν και το πρώτο δημόσιο σχόλιο που έκανε εκείνος όταν πήρε ξανά στα χέρια του το κινητό του.

Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, το σχόλιο που έκανε κάτω από μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έλεγε: «Α» συνοδευόμενο από ένα emoji που σηκώνει τους ώμους. H Aντωνία Ντούρα, τότε αναρωτήθηκε: «Μα ποια είναι αυτό το ”Α”;» (που είχε σχηματίσει με τα δάχτυλά του) με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της απαντά απλά ένα: «Αααχ!». Πάντως στη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ομολόγησε πως είναι μόνος του…..

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags