Facebook Pixel Λάκης Λαζόπουλος - Ηλίας Κασιδιάρης: Επίθεση Λαζόπουλου σε Κασιδιάρη: "Μπράβο Έλληνες" - "3% ο Τσίπρας" - Χυδαίο σχόλιο για Κωνσταντοπούλου! (Vid)
Life
| 2023-06-29 09:20:00

Επίθεση Λαζόπουλου σε Κασιδιάρη: "Μπράβο Έλληνες" - "3% ο Τσίπρας" - Χυδαίο σχόλιο για Κωνσταντοπούλου! (Vid)

Sportdog Team
Επίθεση Λαζόπουλου σε Κασιδιάρη: "Μπράβο Έλληνες" - "3% ο Τσίπρας" - Χυδαίο σχόλιο για Κωνσταντοπούλου! (Vid)

Πολιτικό σχόλιο και σάτιρα από τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έκανε την πρόβλεψή του για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα... έχωσε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, εξήγησε πως κατάφεραν να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή και τοποθετήθηκε απρεπέστατα για την επιστροφή της Κωνσταντοπούλου!

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών, τη νέα βουλή, αλλά και την επιστροφή του Ηλία Κασιδιάρη μέσω των «Σπαρτιατών» και… πέταξε τα καρφιά του για όλους.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο newsbreak.gr, ανέφερε αρχικά: «Έρχεται πάνω στο άλογο ο Μητσοτάκης, καβάλα. Έλα Έλληνα ανέβα στο άλογο κι εσύ. Ο Μητσοτάκης αναρωτιέται πώς μπήκαν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή, αν και είχε κάνει 100 απαγορεύσεις. Και ο Θεός έλεγε στον Αδάμ μη φας το μήλο, αλλά αν του λες συνέχεια μη. Ευτυχώς δεν έβαλε μέσα στην κυβέρνηση τον Πλεύρη, τώρα θα έχουμε νέα κουφέτα.

Έρχεται καβάλα στο άλογο ο Μητσοτάκης, έχετε να φάτε. Πάντως ένας στους δύο στα @@ του, 50 % αποχή! Νταούλια και χαρές πανηγυρίζουν, αν γινόταν εκλογές ξανά Αύγουστο, δεν θα πήγαινε κανείς. Ας χαρούμε τώρα δύο χρόνια και μετά…

Ο Τσίπρας δόξα τω Θεώ πήγε παρακάτω. Προσπάθησαν πάρα πολύ να πάνε παρακάτω, να φτάσουν στο 3%. Στην άλλη τετραετία αν συνεχίσουν τα ίδια θα φτάσουν. Εκτός και το κάνουν επίτηδες. Πήρα τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3% και θέλει εκεί να το αφήσει σε Σακελαρίδη και Αχτσιόγλου. Αλλά εντάξει, το έβαλε σε κρίση, να αποφασίσει το κόμμα του 3%».

Όσον αφορά τους Σπαρτιάτες σχολίασε: «Όποιος θέλει να κάνει κόμμα, το φτιάχνει τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές για να μην προλάβουν τα κανάλια να σε σοδομήσουν. Αυτό είναι το μυστικό. Ο Κασιδιάρης έβγαλε κόμμα μέσα από τη φυλακή και εσύ είσαι χαρούμενος. Ωραίο σεβασμό δείξαμε στον Φύσσα. Μπράβο Έλληνες».

Για την επιστροφή της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχολίασε: «Μεγάλο γλέντι θα γίνει με τη Ζωή στη βουλή με τις καρδούλες. Θα σας ανοίξει την καρδούλα, έτσι τάκα – τάκα. Έχει στραπόν πολιτικό, θα σας στραπονάρει. Η καρδούλα θα ανοίξει. Από ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει, μετά θα πάει σε Σπαρτιάτες και στο τέλος Μητσοτάκη, που δεν θα ασχοληθεί, ξέρει τι κάνει. Ζωή σε λόγου μας». 

«Λύγισαν» στον αέρα του ΑΝΤ1: H απρεπής χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε viral (Vid)

Το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου επέστρεψε τηλεοπτικά έστω και ως μικρό εμβόλιμο σχόλιο του δημιουργού του, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023, την οποία διεύθυνε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο σατιρικός ηθοποιός σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο με τον δημοφιλή χαρακτήρα του Ρομά παρουσιαστή και σχολιαστή των ειδήσεων που είχε ξεκινήσει στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

«Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι ότι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον, γι’ αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει», τόνισε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ συμπλήρωσε: «Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη».

Στη συνέχεια o Λάκης Λαζόπουλος, κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία, σχολίασε για τα όσα είχε πει ο Γιώργος Κατρούγκαλος λίγες ημέρες πριν τις εκλογές: «Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας», με τον Νίκο Χατζηνικολάου να ξεσπάει στα γέλια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags