Facebook Pixel Survivor All Star: Έγινε το… μπαμ στο Survivor - Εκτός τελικού κι άλλο κορυφαίο όνομα - Γυρίστηκαν τα επεισόδια, τι συνέβη!
Life
| 2023-07-04 07:36:00

Έγινε το… μπαμ στο Survivor - Εκτός τελικού κι άλλο κορυφαίο όνομα - Γυρίστηκαν τα επεισόδια, τι συνέβη!

Sportdog Team
Έγινε το… μπαμ στο Survivor - Εκτός τελικού κι άλλο κορυφαίο όνομα - Γυρίστηκαν τα επεισόδια, τι συνέβη!

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία 24ωρα, καθώς διεξήχθησαν τα τελευταία αγωνίσματα κι έχουμε τα ονόματα που θα φτάσουν μέχρι το τέλος...
 

Ήταν σχεδόν βέβαιο από τη στιγμή που η παραγωγή επέλεξε να στείλει στον ημιτελικό απευθείας μέσω αγώνων ασυλίας 2 από τους 4 παίκτες.

Και έγινε πράξη, αφού μετά τον Σάκη Κατσούλη που κατέκτησε την πρώτη θέση, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκανε τη δική της επανάσταση και οδήγησε στην έκπληξη το παιχνίδι, κατακτώντας τη δεύτερη ασυλία και τη θέση της δίπλα στον Σάκη στον ημιτελικό.

Οπότε, Μάριος και Μπάρτζης θα αναμετρηθούν σε ψηφοφορία για την τρίτη θέση, όπερ σημαίνει ότι ένας από τους δύο θα αποχωρήσει με την έναρξη του ημιτελικού…

Μάριος ή Μπάρτζης; Ποιος θα προκριθεί;

Η κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας στο τέλος της εβδομάδας από την Μαριαλένα, δίνει στη Ρουμελιώτη -με το σπαθί της- τη θέση της στον ημιτελικό και πλέον Μάριος και Μπάρτζης θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τη δική τους επιβίωση.

Αν κάποιος πριν από όσα ζήσαμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor, ρωτούσε αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί πρόκρισης ανάμεσα στους δύο παίκτες, θα ήταν δεδομένη η απάντηση υπέρ του Νίκου.

Ο Μπάρτζης, άλλωστε, είχε τερματίσει στην πρώτη θέση της 24ωρης ψηφοφορίας, με τον Μάριο στην τρίτη.

Οσα, όμως, προηγήθηκαν σχετικά με τη συμμαχία του Νίκου με τον Σάκη, ίσως κάνουν λίγο… ντέρμπι την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί, αφού το τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που και πάλι θα ορίσει και θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Και πάλι, όμως, το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρόκρισης στον ημιτελικό θα το έχει ο Νίκος Μπάρτζης.

Εξακολουθεί, δηλαδή, το δίδυμο Κατσούλης – Μπάρτζης να θεωρείται σχεδόν κλειδωμένο για τη διεκδίκηση του τροπαίου στον τελικό του Survivor All Star.


Πηγή: Dokari.gr

 

"Τινάζει στον αέρα" τον τελικό του Survivor ο Βασάλος - Καταγγελία βόμβα - Ποιος πληρώνει για τις ψηφοφορίες!

Πολλά έχουν ακουστεί για το πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor all Star και το FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς ασφαλείς πληροφορίες. Το παιχνίδι πήρε κάποια παράταση αλλά μια ανάσα μας χωρίζει από τον ημιτελικό και φυσικά, την ανάδειξη του νικητή.

Survivor all star τελικός: Η ημερομηνία

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ρίχνει αυλαία 14/7 και αυτό σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο και με το πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor all Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο ημιτελικός θα γίνει στις 10/7 και ο τελικός στις 11/7, επομένως το "Πρωινό μας" θα έχει όλα τα backstage, αλλά και τον μεγάλο νικητή. Αν είστε λοιπόν, fans του παιχνιδιού θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή για να μάθετε το όνομα που θα σηκώσει την κούπα...

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στο κανάλι του «Fipster», προχώρησε σε μία καταγγελία μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέγοντας: «Παιδιά σας είπα πριν φύγω να με ψηφίσετε. Δεν με ψηφίσατε, όγδοος αποχώρησα. Όλοι σας έλεγαν στηρίζουν Βασάλο, αλλά πού ήταν αυτή η στήριξη; Μήπως κάποιοι παίκτες έχουν αφήσει έξω μπάτζετ και ψηφίσει ο κόσμος, ε τι λέω μωρέ, ο φίλος τους…».

Λέτε να ξέρε κάτι παραπάνω;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 20ο λεπτό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags