Τελευταίες… πινελιές στον καμβά του Survivor All Star και σε λίγα 24ωρα όλοι θα μάθουμε πως θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Οικονομικά και ουσιαστικά αν το δει κανείς, Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος και Μάριος είναι ήδη οι μεγάλοι νικητές, αφού θα εισπράξουν πολύ μεγάλο ποσό από την παρουσία τους στο Survivor All Star.

Το γόητρο όμως του νικητή δίνει την επιπλέον λάμψη και φυσικά το επιπλέον τεράστιο οικονομικό έπαθλο.

 

Και πάμε τώρα να ρίξουμε τη… βόμβα της ημέρας, αφού έχουμε μια πρώτη ένδειξη για το προς τα που μπορεί να κυλήσει η… μπάλα το βράδυ του τελικού, όταν και θα ανακοινωθεί από τον Ατζούν Ιλιτζαλί το αποτέλεσμα της μεγάλης ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νικητή.

Θα κάνουμε δύο υποθέσεις για τα πιθανά ζευγάρια του τελικού, θεωρώντας δεδομένο πως η Μαριαλένα δεν θα βρεθεί στον τελικό.

Αρα, στο πιθανό ζευγάρι Σάκης – Μάριος, ξεκάθαρα το τηλεοπτικό κοινό θα στραφεί προς την υποψηφιότητα του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος και θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Στο πιθανό ζευγάρι Σάκης – Νίκος έρχονται τα… δύσκολα.

Ο Νίκος Μπάρτζης έχασε ένα κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού με τη στάση του στο φινάλε του παιχνιδιού, αυτό είναι αληθές και πιστοποιείται και από το… ρεύμα που διαμορφώθηκε στα Social Media, μετά τη σύμπραξή του με τον Κατσούλη.

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης έχει κερδίσει πάρα πολλούς πόντους με την εξαιρετικότατη αγωνιστική του παρουσία από τη μέρα που ξεκίνησαν οι ατομικές ασυλίες, μέχρι και το φινάλε αυτών.

Κοινώς, ο Σάκης -αυτή τη στιγμή- δείχνει να κεφαλοποιεί τα αγωνιστικά του κέρδη και να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη για την κατάκτηση του Survivor All Star.

Πηγή: dokari.gr

 

"Τινάζει στον αέρα" τον τελικό του Survivor ο Βασάλος - Καταγγελία βόμβα - Ποιος πληρώνει για τις ψηφοφορίες!

Πολλά έχουν ακουστεί για το πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor all Star και το FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς ασφαλείς πληροφορίες. Το παιχνίδι πήρε κάποια παράταση αλλά μια ανάσα μας χωρίζει από τον ημιτελικό και φυσικά, την ανάδειξη του νικητή.

Survivor all star τελικός: Η ημερομηνία

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ρίχνει αυλαία 14/7 και αυτό σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο και με το πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor all Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο ημιτελικός θα γίνει στις 10/7 και ο τελικός στις 11/7, επομένως το "Πρωινό μας" θα έχει όλα τα backstage, αλλά και τον μεγάλο νικητή. Αν είστε λοιπόν, fans του παιχνιδιού θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή για να μάθετε το όνομα που θα σηκώσει την κούπα...

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στο κανάλι του «Fipster», προχώρησε σε μία καταγγελία μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέγοντας: «Παιδιά σας είπα πριν φύγω να με ψηφίσετε. Δεν με ψηφίσατε, όγδοος αποχώρησα. Όλοι σας έλεγαν στηρίζουν Βασάλο, αλλά πού ήταν αυτή η στήριξη; Μήπως κάποιοι παίκτες έχουν αφήσει έξω μπάτζετ και ψηφίσει ο κόσμος, ε τι λέω μωρέ, ο φίλος τους…».

Λέτε να ξέρε κάτι παραπάνω;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 20ο λεπτό: