Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έφτιαξε για τους τηλεθεατές του Breakfast@Star το πιο δροσερό κι εύκολο frozen yoghurt. Δοκιμάστε το κι εσείς!
Υλικά
• 500 γρ. κατεψυγμένα σμέουρα, φράουλες, ροδάκινα
• 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
• 3-4 κ.σ. μέλι
• Φύλλα φρέσκου δυόσμου για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Προσθέτουμε στο μπλέντερ τα παγωμένα φρούτα, λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου, το μέλι και τα χτυπάμε 3’ πολύ καλά να πολτοποιηθούν σαν μια γρανίτα.
Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ, το γιαούρτι και ξαναχτυπάμε για 1’ μέχρι να ενσωματωθεί με τα φρούτα.
Σερβίρουμε σε ένα μπολάκι παγωτού με φύλλα φρέσκου δυόσμου.