Facebook Pixel Survivor All Star: Τριαντάφυλλος αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα του Survivor - "Νικητής με διαφορά ο… - Με κέρμα ο Βασάλος"!
Life
| 2023-07-07 09:00:00

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα του Survivor - "Νικητής με διαφορά ο… - Με κέρμα ο Βασάλος"!

Sportdog Team
Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα του Survivor - "Νικητής με διαφορά ο… - Με κέρμα ο Βασάλος"!

Τι έκανε η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο και... εξαπάτησε το τηλεοπτικό κοινό, ποιος θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 200.000 ευρώ και η κόντρα του τραγουδιστή με τους δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι.

Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος και δεν σταμάτησε να… πυροβολεί για το Survivor All Strar, τον Ατζούν και τους πρώην συμπαίκτες του.

«Η κόντρα μου με τον Βασάλο ξεκίνησε με όσα είπε όταν έφευγαν για τον Άγιο Δομίνικο. Αντί να σκέφτονταν τότε το ταξίδι, το νησί, τους αγώνες, έλεγε ειρωνικά για το 60% και την τηλεθέαση. Δεν του κρατάω κακία, απλά τον τρολάρω», αν και στη συνέχεια σχολιάζοντας αν θα τον ήθελε στην καινούρια του εκπομπή στο OPEN, τόνισε πως όσες φορές ήταν σε πάνελ «μιλούσε με κέρμα»!

Από εκεί και πέρα, δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να σχολιάσει το Survivor All Star, προβλέποντας ότι μεγάλος νικητής θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης και όχι ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, τόνισε πως είναι ήδη μπροστά στους ψήφους με μεγάλη διαφορά.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα του με τον Γιώργο Κορομί, η οποία ξεκίνησε από όταν ήταν μαζί στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ισχυρίστηκε πως φέτος η παραγωγή του έδινε έτοιμα ψάρια να τα παρουσιάζει ως… δική του ψαριά και πως όταν το αποκάλυψε αυτός, δεν το ξαναείδαμε!

Δείτε μετά το 20.30, αλλά και το περιβόητο βίντεο με τα ψάρια:

 
 

Κορμάρα η Αναστασία και δεν το ξέραμε - Φόρεσε μαγιό και ο Βασάλος… όρμησε - "Μαζέψτε τον γύπα"! (ΦΩΤΟ)

Η Αναστασία Δημητρά είναι μια πολύ εντυπωσιακή τραγουδίστρια που δεν χρειάζεται να γδυθεί για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

Και είναι η αλήθεια πως μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν έχουμε συνηθίσει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό ή από προσωπικές της στιγμές με δικούς της ανθρώπους αλλά τώρα που το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει ώστε να πάει για ένα μπάνιο.

Μαζί της ήταν οι φίλοι της ανεβάζοντας και φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα Likes και τα σχόλια... έπεσαν βροχή, ενώ πρώτος-πρώτος εμφανίστηκε σαν "γύπας" ο Κωνστανίνος Βασάλος, που δεν έχασε λεπτό μετά την έξοδό του από το Survivor All Star. Η Αναναστασί πάντως τον "γλέντησε" όπως θα δείτε στην απάντησή της!

Ποιες εκλογές; Άφωνοι στο στούντιο με ξανθιά με αποκαλυπτικό μαγιό σε live σύνδεση - "Αυτοδυναμία"! (Vid)

Με τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές την Κυριακή, αρκετοί πολίτες ψήφισαν... θάλασσα με τις παραλίες να είναι και σήμερα γεμάτες.

Αυτό προσπάθησαν να αποδείξουν στο Action 24, όπου λίγο πριν βγουν τα Exit Polls των εκλογών, συνδέθηκαν απευθείας με τη δημοσιογράφο που βρίσκονταν στην παραλία.

Ο κάμεραμάν όμως είχε… κέφια και προσπαθούσε να δείξει όλες τις ωραίες κοπέλες που ήταν στην παραλία, μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Μία ξανθιά όμως κατάφερε να συζητηθεί και στο στούντιο. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags