Facebook Pixel Survivor All Star: Επιτέλους το αποκάλυψαν - Αυτό είναι το ζευγάρι που έκανε φέτος σεξ στο Survivor - "Στα ξενοδοχεία..." (Vid)
Life
| 2023-07-09 20:15:00

Επιτέλους το αποκάλυψαν - Αυτό είναι το ζευγάρι που έκανε φέτος σεξ στο Survivor - "Στα ξενοδοχεία..." (Vid)

Sportdog Team
Επιτέλους το αποκάλυψαν - Αυτό είναι το ζευγάρι που έκανε φέτος σεξ στο Survivor - "Στα ξενοδοχεία..." (Vid)

Οι φήμες για το All Star ήταν πάρα πολλές και είδαμε διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από την αρχή του παιχνιδιού. Τι πραγματικά συνέβη;

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Fipster με τον οποίο κέρδισαν μαζί το Asia Express και προέβη σε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με όσα έγιναν στη… ζούγκλα.

Ο πρώην παίκτης αν και ρωτήθηκε επίμονα για την Σταυρούλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει το παραμικρό μεταξύ τους, ενώ υποστήριξε πως κανείς δεν έκανε σεξ στον Άγιο Δομίνικο, παρά τα όσα κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες. Ωστόσο, αμέσως μετά συμπλήρωσε, «εκτός προφανώς από τον Σάκη και τη Μαριελένα που είναι και ζευγάρι. Αν δεν έκαναν με τόσο ταξίδια, τόσα ξενοδοχεία, θα υπήρχε πρόβλημα»!

Από εκεί και πέρα, τόνισε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα που έκανα μέσα στο Survivor All Star. Μόνο ότι είχε κολλήσει το μυαλό μου και τσακωνόταν μια εβδομάδα με τη Μαριαλένα. Η τοποθέτησή μου ήταν σωστή αλλά ήταν λάθος που το διαιώνισα. Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, που είναι ένας μικρόκοσμος, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και οι έξι μήνες είναι σαν έξι χρόνια. Δένεσαι με τον άλλον τόσο πολύ συναισθηματικά, επειδή περνάς τόσες ώρες μαζί του και ξέρεις τα πάντα για αυτόν και τον περίγυρο του. Δεν έκλαψα με τη μάνα μου, αλλά έκλαψα με πράγματα που με άδειασαν. Είναι σαν να σε αδειάζει ο φίλος σου. Είχε απομακρυνθεί γιατί ήθελε να με ψηφίσει. Καλύτερα πιάσε με, «ρε φίλε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και θα σε ψηφίσω». Πέρασαν έξι μήνες και εμείς οι δυο συζητάγαμε τα πάντα, είχαμε μια κοινή γραμμή και μια κοινή σκέψη με το τι μας ενοχλεί μέσα στο παιχνίδι και στη δύσκολη βλέπω ότι προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και με δίνεις τόσο εύκολα. Με βάζεις στην ίδια ζυγαριά με έναν άνθρωπο που σε έχει εκθέσει και έχει πει τόσα αρνητικά για σένα, την Μελίνα, ε ρε φίλε με στεναχώρησε. Κάναμε μια έντονη κουβέντα και έβαλα τα κλάματα γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με άδειασε με τόσο εύκολο τρόπο».

 

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα του Survivor - "Νικητής με διαφορά ο… - Με κέρμα ο Βασάλος"!

Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος και δεν σταμάτησε να… πυροβολεί για το Survivor All Strar, τον Ατζούν και τους πρώην συμπαίκτες του.

«Η κόντρα μου με τον Βασάλο ξεκίνησε με όσα είπε όταν έφευγαν για τον Άγιο Δομίνικο. Αντί να σκέφτονταν τότε το ταξίδι, το νησί, τους αγώνες, έλεγε ειρωνικά για το 60% και την τηλεθέαση. Δεν του κρατάω κακία, απλά τον τρολάρω», αν και στη συνέχεια σχολιάζοντας αν θα τον ήθελε στην καινούρια του εκπομπή στο OPEN, τόνισε πως όσες φορές ήταν σε πάνελ «μιλούσε με κέρμα»!

Από εκεί και πέρα, δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να σχολιάσει το Survivor All Star, προβλέποντας ότι μεγάλος νικητής θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης και όχι ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, τόνισε πως είναι ήδη μπροστά στους ψήφους με μεγάλη διαφορά.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα του με τον Γιώργο Κορομί, η οποία ξεκίνησε από όταν ήταν μαζί στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ισχυρίστηκε πως φέτος η παραγωγή του έδινε έτοιμα ψάρια να τα παρουσιάζει ως… δική του ψαριά και πως όταν το αποκάλυψε αυτός, δεν το ξαναείδαμε!

Δείτε μετά το 20.30, αλλά και το περιβόητο βίντεο με τα ψάρια:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags