Facebook Pixel Survivor All Star: Spoiler-βόμβα για τον τελικό του Survivor - Ανατροπή και ξεκάθαρο φαβορί για τις 200.000 - Δεν το χάνει με τίποτα!
Life
| 2023-07-10 09:00:00

Spoiler-βόμβα για τελικό του Survivor - Ανατροπή και ξεκάθαρο φαβορί για τις 200.000 - Δεν το χάνει με τίποτα!

Sportdog Team
Spoiler-βόμβα για τελικό του Survivor - Ανατροπή και ξεκάθαρο φαβορί για τις 200.000 - Δεν το χάνει με τίποτα!

Κόντρα στα προγνωστικά των τελευταίων εβδομάδων, υπάρχει νέο μεγάλο φαβορί για να πάρει το έπαθλο του ριάλιτι και να σηκώσει την κούπα στο Γαλάτσι.

Βρισκόμαστε σχεδόν ένα βήμα πριν το τέλος στο φετινό Survivor All Star, το οποίο κακά τα ψέματα απείχε πολύ απο αυτό που φανταζόταν ολόκληρος ο τηλεοπτικός κόσμος.

Τα μεγάλα ονόματα που περιμέναμε να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν έδωσαν ποτέ το παρών, εκτός απο τον Σάκη Κατσούλη, τον Μάριο Πρίαμο και την Κατερίνα Δαλάκα και φυσικά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις ίντριγκες και τις αποβολές.

Τώρα φτάνει η ώρα του μεγάλου τελικού, απ’ όπου ο μόνος που είναι σίγουρος ως το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το τηλεοπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ, είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες τον έχουν χρήσει ως το απόλυτο φαβορί και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα koubanezos απο πίσω ακολουθούν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος.

Τελευταία και καταϊδρωμένη έρχεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έτσι και αλλιώς για πολλούς λόγους δεν είχε ποτέ το πάνω χέρι και ουσιαστικά φέτος δεν έδειξε τίποτα απο αυτά που περιμέναμε.

Το σίγουρο είναι ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, αν και πολλοί πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει πολύ μεγάλη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι και η παραγωγή θα βάλει το χεράκι της!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Φόβος για σοβαρό επεισόδιο στον τελικό του Survivor - Στα... μαχαίρια οι παίκτες, πηγαίνουν Γαλάτσι για καυγά!

Τα γυρίσματα του Survivor All Star έφτασαν στο τέλος τους και ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο για τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το τέλος του Survivor, τον τελικό και τα σχέδιά του.

«Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα», είπε αρχικά ο Λιανός.

Στην Ελλάδα θα φτάσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι φιναλίστ του παιχνιδιού, κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς απέμειναν λίγα 24ωρα για να μάθουμε τον παίκτη που θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Οι φιναλίστ αναχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο μετά από έξι μήνες παραμονής στο νησί. Ένα Survivor που κάποιοι παίκτες είπαν ότι μετάνιωσαν ότι πήγαν καθώς οι τοξικές συμπεριφορές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους. Τα αγωνίσματα πέρασαν σε δεύτερο πλάνο και φυσικά και διαδραματίστηκαν πολλά ακραία σκηνικά που οι τηλεθεατές δεν παρακολούθησαν ποτέ, είτε γιατί δεν καταγράφηκαν από τις κάμερες, είτε γιατί η Παραγωγή προτίμησε να μην τα προβάλλει- που είναι και δικαιώμά της άλλωστε. Όπως διαβάσαμε στο okmag.gr πάντως, κάποιοι ετοιμάζονται να έρθουν με απειλητικές διαθέσεις στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό της Δευτέρας! Λέτε να έχουμε καυγάδες;

 

Χωρισμός-βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι μετά το Survivor - Έφυγε από το σπίτι - Δεν πάει στον τελικό (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρηση της αθλήτριας από το Survivor All Star, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Να θυμίσουμε, ότι οι δύο τους χώρισαν λίγο πριν την αναχώρηση της αθλήτριας για τον Άγιο Δομίνικο. Τότε, έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας θεωρούσε πως ήταν λάθος η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης για τρίτη φορά.

Ωστόσο, η σύντομη επιστροφή της αθλήτριας στην Ελλάδα, λόγω της αποβολής της από το παιχνίδι, έφερε την επανασύνδεση. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αχώριστοι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στη Γαλλία. Μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, οι δημοσιεύσεις τους στο Instagram, «πρόδωσαν» ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν δείχνουν ότι δεν περνούν χρόνο μαζί. Όπως συνέβη με την τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα η οποία ταξίδεψε στην Πάρο με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, εδώ και κάποιες ημέρες ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια ζουν χωριστά. Σε επικοινωνία με το περιβάλλον του ζευγαριού, έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν μένει στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βούλα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους. Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός, καθώς είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και έχουν περάσει αρκετά μαζί…

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παρουσία της Δαλάκα στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star την επόμενη εβδομάδα, καθώς γνωρίζει καλά πως θα… πολιορκηθεί από τους δημοσιογράφους με σχετικές ερωτήσεις. Βέβαια, επειδή την είχαν αποβάλει από το παιχνίδι, πάλι έμοιαζε απίθανο να πάει στον τελικό, όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε τα πάντα για να την πείσει, αφού είναι η αγαπημένη του παίκτρια, ήδη της έδωσε… συγχωροχάρτι και την περιμένει στο Survivor All Star 2!

Κορμάρα η Αναστασία και δεν το ξέραμε - Φόρεσε μαγιό και ο Βασάλος… όρμησε - "Μαζέψτε τον γύπα"! (ΦΩΤΟ)

H Αναστασία Δημητρά είναι μια πολύ εντυπωσιακή τραγουδίστρια που δεν χρειάζεται να γδυθεί για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

Και είναι η αλήθεια πως μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν έχουμε συνηθίσει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό ή από προσωπικές της στιγμές με δικούς της ανθρώπους αλλά τώρα που το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει ώστε να πάει για ένα μπάνιο.

Μαζί της ήταν οι φίλοι της ανεβάζοντας και φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα Likes και τα σχόλια... έπεσαν βροχή, ενώ πρώτος-πρώτος εμφανίστηκε σαν "γύπας" ο Κωνστανίνος Βασάλος, που δεν έχασε λεπτό μετά την έξοδό του από το Survivor All Star. Η Αναναστασί πάντως τον "γλέντησε" όπως θα δείτε στην απάντησή της!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags