Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Χαμός στο twitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - "Αμόρφωτα φασιστοειδή, καθάρματα - Εγώ θα…" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-07-15 11:02:00

Χαμός στο twitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - "Αμόρφωτα φασιστοειδή, καθάρματα - Εγώ θα…" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο twitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - "Αμόρφωτα φασιστοειδή, καθάρματα - Εγώ θα…" (ΦΩΤΟ)

Εκκαθάριση στα social media του γνωστού δημοσιογράφου, καθώς τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε μεγάλη επίθεση από ακροδεξιά προφίλ.

Φωτιά άναψε στο διαδίκτυο μία ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου προ ημερών για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, που φεύγουν βίαια από την χώρα τους και αρκετοί εξ αυτών πνίγονται στα νερά του Αιγαίου.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το προφίλ του γέμισε από επιθετικά σχόλια εναντίον του, από ανθρώπους που εκφράζουν την ακροδεξιά ιδεολογία. Ο δημοσιογράφος απάντησε άμεσα, με αρκετούς από αυτούς άνοιξε διάλογο, ενώ τους περισσότερους τους διέγραψε!

Δείτε κάποια από τα σχόλια για να καταλάβετε τι συνέβαινε μέχρι και πριν από λίγες ώρες…

Σάλος με Τριανταφυλλόπουλο - Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες για τους "Σπαρτιάτες" - "Ντροπή σου Μάκη"!

Μετά την απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου να επιτρέψει τη συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, εκείνος αποφάσισε να εκφράσει δημόσια της στήριξή του στις σημερινές επαναληπτικές εκλογές, στον νέο εκφραστή της ακροδεξιάς ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής, τους… Σπαρτιάτες. 

Οι Σπαρτιάτες αυτοχαρακτηρίζονται ως ελληνικό εθνικιστικό κόμμα, που ιδρύθηκε το 2017. Ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος είναι ο Βασίλης Στίγκας. 

Το κόμμα χαρακτηρίζεται ως εθνικιστικό και συντηρητικό, τοποθετούμενο στην άκρα δεξιά του πολιτικού φάσματος, με τη ρητορική του να χαρακτηρίζεται ως «υπερεθνικιστική» και «υπερσυντηρητική».

Υπερασπίζεται τη «λαϊκή πατριωτική δεξιά και το τρίπτυχο «πατρίς - θρησκεία - οικογένεια». Οι Σπαρτιάτες θεωρούν ότι οι παραδόσεις του ελληνισμού λείπουν σήμερα από τη δημόσια ζωή και αυτοχαρακτηρίζονται ως «ο σιδηρούς βραχίονας και το πραγματικό ανάχωμα που θα ανακόψει τον κατήφορο και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Σε κάθε νομό της χώρας οι Σπαρτιάτες έχουν έναν υποψήφιο. Στη Λακωνία με έδρα την Σπάρτη υποψήφιος βουλευτής είναι ο Παναγιώτης Μπεμπέτσος.

Σε γενικές γραμμές, η ρητορική του κόμματος εξαντλείται στο «ξεπούλημα της Μακεδονίας», στους «προδότες πολιτικού»" και τους «λαθροεισβολεί».

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πάντως, σχολιάζοντας το… ρόστερ του κόμματος, έδωσε μία διαφορετική εξήγηση για τους λόγους που μπήκε στη Βουλή!

Με χιούμορ ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία κι έγινε χαμός στα σχόλια…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags