Facebook Pixel Survivor All Star: Βασάλος ή Κατσούλης; Αυτός είναι ο παρουσιαστής στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Εκπληξη Ατζούν με Λιανό!
Life
| 2023-07-21 09:40:00

Βασάλος ή Κατσούλης; Αυτός είναι ο παρουσιαστής στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Εκπληξη Ατζούν με Λιανό!

Sportdog Team
Βασάλος ή Κατσούλης; Αυτός είναι ο παρουσιαστής στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Εκπληξη Ατζούν με Λιανό!

Το κανάλι με τη… συμβουλή του Ατζούν ετοιμάζεται να αξιοποιήσει τους παίκτες του Survivor All Star.

 

Επήλθε συμφωνία μεταξύ ΣΚΑΪ και Acun Media για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά πάντα ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες». Αρχικά ο Τούρκος παραγωγός αναλαμβάνει την υλοποίηση του «I am a Celebrity Get me out of here» τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Σε αυτό το ριάλιτι ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει απευθείας τα δικαιώματα αλλά την εκτέλεση παραγωγής που του την παραχωρεί ο ΣΚΑΪ μετά από συμφωνία που έκλεισε με τον βρετανικό κολοσσό ITV. Το ριάλιτι θα είναι σύντομης διάρκειας και τα επεισόδια θα προβάλλονται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Τώρα αναζητείται ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού με το νέο όνομα που ακούγεται έντονα να είναι αυτό του Σάκη Κατσούλη. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ακούστηκε έντονα πως συμπαρουσιαστής βέβαια θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Τώρα προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο νικητής του «Survivor All Star». Η εταιρεία παραγωγής θα καταλήξει σύντομα προκειμένου στη συνέχεια να κλείσουν και οι celebrities που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Πηγή: reader.gr

Έκλεισε στόματα ο Κατσούλης για το έπαθλο του Survivor - "Θα εκθέσω την παραγωγή, αλλά…" - Χαμός στα social!

Στο ποδόσφαιρο πέρασε τη μισή του ζωή, υπερασπιζόμενος εστίες ως τερματοφύλακας. Στις επιχειρήσεις το άλλο μισό. Και στο Survivor έζησε εμπειρίες που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ο Σάκης Κατσούλης, μετά τη δεύτερη νίκη του στο μεγαλύτερο reality επιβίωσης μίλησε για όλα στην εκπομπή «Πνίξε τον φουνταριστό».

Ο δημοφιλής παίκτης του reality επιβίωσης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με την κουβέντα να ξεκινάει από τις θλιβερές μνήμες που ξύπνησαν στο μυαλό του οι φωτιές που μαίνονται σε Κουβαρά και Λουτράκι, καθώς έχει βιώσει αντίστοιχη περιπέτεια στο -όχι τόσο μακρινό- παρελθόν.

«Στην Εύβοια όχι μόνο κινδυνεύσαμε, πέρασε η φωτιά από τα σπίτια μας. Έχω ζήσει ανάλογες εικόνες, είναι ανατριχίλα. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο δύσκολα περάσαμε. Καλή δύναμη, όπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ας μας ενημερώσει ο κόσμος. Είναι τεράστια η ταχύτητα της φωτιάς. Σε πέντε λεπτά ταξιδεύει η φωτιά πολύ μεγάλη απόσταση. Στα εκατό μέτρα νιώθεις ότι η φωτιά σε ακουμπάει. Δεν αντέχεται. Τι να πω…».



Τα μηνύματα των ακροατών έπεσαν βροχή. Ένα από αυτά υπενθύμισε το παιχνίδι που ο Σάκης Κατσούλης είχε πιάσει τα... άπιαστα. «Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου, το γήπεδο κατάμεστο δύο ώρες πριν τον αγώνα. Μπήκαμε μέσα με δύο διμοιρίες ΜΑΤ. Εγώ ήμουν στον Ολυμπιακό. Έπιασα πέναλτι, έληξε 0-0. Οι εφημερίδες έγραφαν Νίκη Βόλου-Κατσούλης 0-0. Φιλιά στον Βόλο, αγαπώ και τη Νίκη. Έχω περάσει πολλά».

Συζητώντας για τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες, θυμήθηκε και ένα ακόμα περιστατικό που έχει βιώσει: «Όπως αντιμετώπισα τις ήττες στο Survivor, αντιμετώπισα τις ήττες και στο ποδόσφαιρο. Έχω χειροκροτήσει γκολ που έφαγα από τα 40 μέτρα στο γάμα, μέσα στα Τρίκαλα. Το ανέβασα και στο Instagram. Με ρωτούσαν γιατί το ανέβασα, ε αφού ήταν ωραίο γκολ ρε παιδιά».

Οι ερωτήσεις για τα... επόμενα Survivor έπεφταν βροχή, με τον Σάκη Κατσούλη να ξεκαθαρίζει πως «ψήνεται» να συμμετέχει ξανά αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να έχει αντιπάλους Ντάνο και Σοϊλέδη, ήταν ξεκάθαρος: «Προφανώς, πάρα πολύ. Έχασε το παιχνίδι, ειδικά χωρίς Γιώργο Αγγελόπουλο. Ένα μεγάλο brand name που δημιουργήθηκε μέσα από το Survivor. Θα ήταν τιμητικό να είχε συμμετάσχει και πάλι. Δεν χρειάζεται να γυρνάμε την πλάτη σε σημάδια της ζωής που μας έχουν αλλάξει τη ζωή. Δεν μπορώ να κρίνω κάποια απόφαση».

Μέσα στις ιστορίες που μοιράστηκε ο Σάκης Κατσούλης με τον Γιώργο Θαναηλάκη και τον Μηνά Τσαμόπουλο ήταν και μια άγνωστη στιγμή της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για την περίοδο που ήταν χωρισμένοι.
«Ήθελα πάντα να συμμετάσχω στο Survivor. Τότε υπήρχε καραντίνα και μου επέτρεπαν οι συνθήκες της ζωής μου. Τα επιχειρηματικά ήταν όλα κλειστά, πολύ δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο. Δήλωσα συμμετοχή και με δέχτηκαν. Είχε δηλώσει και η Μαριαλένα και δεν το ήξερα. Είχαμε χωρίσει τότε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ξανά η ιστορία. Βρεθήκαμε στα αγωνίσματα της Acun Medya, εγώ στην πρώτη 20άδα, εκείνη στη δεύτερη. Βγαίνοντας από το κλειστό του Γαλατσίου είδα τη Μαριαλένα μπροστά μου και μου πέφτει η ψυχή στο πάτωμα. Πήγα κοντά, την αγκάλιασα, δεν με αγκάλιασε. Δεν ήθελε να με βλέπει μπροστά της. Δεν είχε πάει καλά αυτό. Μπήκε η Μαριαλένα, μετά από δυο μήνες κι εγώ. Τι μας επιφύλασσε η μοίρα, λέγεται αυτό. Ευχαριστώ το Survivor που μας έφερε κοντά. Αυτό ήταν το μοναδικό διάλειμμά μας.

Όσο για το μέλλον τους: «Παιδί και γάμος έρχονται. Εγώ θέλω, η Μαριαλένα λέει ότι είναι μικρή. Συζούσαμε από την πρώτη εβδομάδα. Όταν ζεις στο Survivor, χωρίς εξωτερικούς παράγοντες, ερεθίσματα, κινητό είναι αντίστοιχη πραγματική ζωή δύο χρόνων οι έξι μήνες στο Survivor. Ποτέ κανείς δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν έξι μήνες και δέκα μέρες μαζί της»

Για το πώς έχει διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τη συμμετοχή του στο Survivor: «Δεν το διαχειρίζομαι, είμαι ο εαυτός μου. Δεν είναi εύκολα διαχειρίσιμο, αλλά αν λες την αλήθεια σου και δεν ψάχνεις κάτι να κρυφτείς από πίσω, είναι όλα εύκολα».

Στο τέλος ρωτήθηκε και για τον χαμό που γίνεται από το βράδυ του τελικού για το γεγονός πως το τρόπαιο δεν γράφει All Star, αλλά σκέτο Survivor. Παραδέχθηκε πως είναι λάθος της παραγωγής, όμως συμπλήρωσε πως θα το φτιάξει μόνος του στο σπίτι, γιατί έχει φίλους σιδεράδες!

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags