Facebook Pixel Ριάλιτι-έκπληξη θα απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση - Γνωστός παρουσιαστής μαζί με... Βασάλο, Κατσούλη! (Vid)
Life
| 2023-07-28 09:40:00

Ριάλιτι-έκπληξη θα απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση - Γνωστός παρουσιαστής μαζί με... Βασάλο, Κατσούλη! (Vid)

Sportdog Team
Ριάλιτι-έκπληξη θα απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση - Γνωστός παρουσιαστής μαζί με... Βασάλο, Κατσούλη! (Vid)

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο για μία ακόμα φορά ενώ θα πρέπει να ακολουθηθεί ακριβώς τα όσα ορίζει το original format παραγωγής του βρετανικού ITV.

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

Ένα από τα ριάλιτi που θα απασχολήσουν αρχικά τον ΣΚΑΪ και ύστερα όλους εμάς, είναι παραγωγής Acun Medya και πρόκειται για το «Ι am a Celebrity get me out of here» το οποίο θα βγει στον «αέρα» στις αρχές της επόμενης σεζόν. Τα γυρίσματα με παρουσιαστή το αγαπημένο παιδί του Ατζούν, Γιώργο Λιανό, θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο για μία ακόμα φορά ενώ θα πρέπει να ακολουθηθεί ακριβώς τα όσα ορίζει το original format παραγωγής του βρετανικού ITV.

Αυτό ακριβώς είναι που ορίζει ότι ο Λιανός θα πρέπει να έχει συμπαρουσιαστή και τα ονόματα που ακούγονται είναι του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Σάκη Κατσούλη.

Ωστόσο ο Ατζούν έχει κάνει γνωστό ότι δε θέλει αρκετά ονόματα από προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού μιας και θεωρεί ότι τον… πούλησαν!

Πηγή: sports365.gr

Παραλήρημα με αυτή τη ΦΩΤΟ της Σταυρούλας του Survivor - Με μαστίγιο στο χέρι και κολλητό παντελόνι! Αντέχεις;

Πιο σέξι από ποτέ σε αυτή την πόζα η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Η δυναμική παρουσία της στο Survivor Ελλάδας μας έκανε να την αγαπήσουμε και να την θαυμάσουμε, αλλά η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν σταματά εκεί.

Μέσω του Instagram, μας αφήνει άφωνους με κάθε της ανάρτηση, αποκαλύπτοντας τα προσόντα της και εντυπωσιάζοντάς μας με την εκρηκτική της παρουσία.

Η όμορφη αθλήτρια, με την θηλυκότητα και τον αθλητισμό να εναρμονίζονται μοναδικά, δεν φοβάται να δείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και να προκαλέσει θαυμασμό με κάθε της κίνηση. Και αυτή τη φορά, μας έχει αφήσει άναυδους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που θα σας καθηλώσει.

Μέσα από τον φακό της κάμερας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεδιπλώνει το θηλυκό της χαρακτήρα και κλέβει τις εντυπώσεις. Η λάμψη στα μάτια της αντανακλά το πάθος της για τη ζωή και την πρόκληση, ενώ το ατελείωτο χαμόγελό της κερδίζει τις καρδιές μας.

Με τις πόζες της να είναι διαρκώς προκλητικές και διασκεδαστικές, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο πάθος….Μετά απο αυτό που θα δείτε εδώ θα την φαντασιώνεστε διαρκώς!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags