Facebook Pixel Survivor All Star - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Τινάζει την μπάνκα" ο Ατζούν για το νέο Survivor - Βόμβα με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-08-07 09:00:00

"Τινάζει την μπάνκα" ο Ατζούν για το νέο Survivor - Βόμβα με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τινάζει την μπάνκα" ο Ατζούν για το νέο Survivor - Βόμβα με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη φημολογία πως ο Τούρκος παραγωγός κυνηγάει, συζητάει και βρίσκεται κοντά στην συμφωνία για τη μεγάλη επιστροφή της παρουσιάστριας στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φημολογείται πως ψάχνει φέτος κάτι πιο juicy για το Survivor All Star 2. Πιο ιντριγκαδόρικο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor περνούν από το μικροσκόπιο τις τελευταίες μέρες. Και όσοι δίνουν…τυράκι, θεωρούνται υποψήφιοι για την νέα σεζόν.

Σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως διαβάσαμε στο sports365.gr. Η οποία, όλως περιέργως, γυμνάζεται ασυνήθιστα τελευταία. Και έχει χτίσει κορμάρα…

Η ξανθιά παρουσιάστρια ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προπόνησή της με βαράκια στο γυμναστήριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou

Βόμβα Ατζούν για Survivor All Star 2 - Ούτε Γκότσης ούτε Δαλάκα - Συμφωνία με δύο παίκτες από το Big Brother!

Η ανακύκλωση παικτών είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα ριάλιτι της τηλεόρασης και αυτό αναμένεται να υπάρξει και του χρόνου όπου τόσο Η Φάρμα όσο και του Survivor έχουν ρίξει τα βέλη τους σε παίκτες από άλλα παιχνίδια!

Το Big Brother το Power Of Love αλλά και τα love Island και the bachelor αναμένεται να είναι δεξαμενές που θα γεμίσουν το survivor και τη φάρμα με παίκτες.

Δύο παίκτες Φαίνεται πως έκλεισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και το survivor από το Big Brother

Πρόκειται για τα δίδυμα αδέρφια Παναγιώτη και Χρήστο Bαρουξή. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη προσέγγιση έγινε και έχει προταθεί ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των χιλίων πεντακοσίων ευρώ ανά εβδομάδα. Τα αδέρφια έχουν καιρό να το σκεφτούν όμως αναμένεται να πουν το μεγάλο ναι αφού η πορεία τους στο χώρο της σόουμπιζ, τικ-τοκ και του Instagram δεν είναι για την ώρα και αναμενόμενη από την προβολή που πήρανε από το Big Brother! Όπως και να το κάνουμε άλλο Big Brother και άλλο survivor

Πηγή: koolnews.gr

 

Κίνηση-ματ Ατζούν για το Survivor All Star 2 - Έτοιμη για Άγιο Δομίνικο ξανθιά τραγουδίστρια - Τέλος από ΑΝΤ1!

Αυτό και αν είναι spoiler αφού μετά τους προδότες και τον ΑΝΤ1 όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Η Αναστασία Τερζή έδωσε μίλησε στην Espresso και ήταν αποκαλυπτική τόσο με το εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό όσο και με αυτά που αποκάλυψε στη συνέντευξη της.

Όπως θα δείτε και εσείς δηλώνει έτοιμη για όλα Αφού η εκρηκτική τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποκαλύπτει στην Espresso όλα όσα δεν ήτανε μέσα από τη συμμετοχή της ως προστάτης του ΑΝΤ1 ενώ κάνει δήλωση που θα συζητηθεί για το τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Είναι γεγονός ότι η Αναστασία Τερζή με τη συμμετοχή της κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 22 παίκτες σε ένα παιχνίδι στρατηγικής Μάλιστα μέχρι και την τετράδα του τελικού μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο κατάφερε όμως να κλέψει τις εντυπώσεις και σίγουρα το μέλλον στην τηλεόραση είναι όλο δικό της.

Tώρα είμαι έτοιμη και για το Survivor”, αναφέρει η Αναστασία Τερζή και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη αφού σίγουρα θα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που θα έχουμε δει παραλίες του Άγιου Δομίνικου και είναι δεδομένο ότι θα μας κάνει να εξετάσουμε πολλές από τις παλιές παίκτριες.

Διάσημη γιατρός μπαίνει σε ελληνικό ριάλιτι – "Φωτιά" το Instagram της εντυπωσιακής ξανθιάς (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου «Οι Προδότες» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, εντύπωση προκαλεί μεταξύ των παικτών η συμμετοχή της εκρηκτικής Αναστασίας Τερζή, της τραγουδίστριας, μοντέλου και πτυχιούχου της Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που μαγνητίζει με την εντυπωσιακή της εικόνα.

Η ξανθιά καλλονή λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι παιχνιδιού και τον εγκλεισμό της στην έπαυλη, μαζί με τους 21 ακόμα παίκτες, βρίσκεται στο Άμστερνταμ απ΄ όπου και ευχήθηκε στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους σε Instagram και Facebook καλό μήνα.Σύμφωνα με τα βιογραφικά της στοιχεία στην επίσημη σελίδα του ριάλιτι παιχνιδιού, η 27χρονη ζει στην Αθήνα και επαγγελματικά δραστηριοποιείται και στο Ντουμπάι καθώς εκεί διατηρεί σαλόνι ομορφιάς. Από το 2020 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου στην μοριακή και εφαρμοσμένη φυσιολογία από την Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ από την οποία αποφοίτησε το 2017.

Η ίδια έχει συμμετάσχει και σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, καθώς το 2021 είχε διακριθεί ως Miss Greece. Την ίδια χρονιά ταξίδεψε στον Λίβανο για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss World Next Top Model 2021 όπου έλαβε το τίτλο “Miss best body”.

Σε νεαρότερη ηλικία έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International», ενώ το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ, στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International», κατακτώντας τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World». Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην Ελλάδα με συνεργασίες δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή και τον Πάνο Κιάμο ενώ πολλές είναι και οι εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Σχετικά με το παιχνίδι δηλώνει πως λατρεύει τα μυστήρια και ότι μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανήσει και να μπερδέψει τους γύρω της.

Η 27χρονη λατρεύει επίσης τα ταξίδια και τις φωτογραφήσεις με μαγιό κι αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες αναρτήσεις της.

Δείτε φωτογραφίες της

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags