Facebook Pixel Survivor All Star: Τον... τελείωσε μετά το Survivor - Πώς η Καρολίνα "έσβησε" τον Μάριο Πρίαμο μετά το "κέρατο" στον Bo!
Life
| 2023-08-10 08:06:00

Τον... τελείωσε μετά το Survivor - Πώς η Καρολίνα "έσβησε" τον Μάριο Πρίαμο μετά το "κέρατο" στον Bo!

Τον... τελείωσε μετά το Survivor - Πώς η Καρολίνα "έσβησε" τον Μάριο Πρίαμο μετά το "κέρατο" στον Bo!

Αποφάσισε να απατήσει τον σύντροφό της με φίλο του, στο ριάλιτι επιβίωσης, που έβλεπε όλη η Ελλάδα. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη...
 

Μετά τη συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδας, η Καρολίνα Καλύβα έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά πολλών. Η ίδια απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τις διακοπές της στη Σύρο, κάτι που δεν διστάζει να μοιραστεί με τους followers της στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μαγιό.

Αλλά όσο η Καρολίνα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, οι φανς δεν ξεχνούν το ειδύλλιο που ξεκίνησε μέσα στο ριάλιτι με τον Μάριο Πρίαμο. Πολλοί περίμεναν ότι αυτή η σχέση θα συνεχιζόταν και εκτός του παιχνιδιού. Ωστόσο, η έξω ζωή είχε άλλα σχέδια για τους δύο πρώην παίκτες του Survivor.

Όχι απλά δεν έγιναν ζευγάρι, αλλά έκαναν και unfollow στα social media, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και σχόλια. Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο αυτούς παίκτες και γιατί το ειδύλλιο δεν κράτησε; Η απάντηση ίσως είναι κάτι που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

 

Η Καρολίνα, πάντως, φαίνεται να εστιάζει στο παρόν και να απολαμβάνει τις διακοπές της, χωρίς να αφήνει τα παρελθόντα γεγονότα να την επηρεάζουν. Με το όμορφο χαμόγελο και τη θετική ενέργεια που την κάνει να ξεχωρίζει, συνεχίζει να “κλέβει” τις καρδιές των θαυμαστών της.


Πηγή: koolnews.gr

"Τινάζει την μπάνκα" ο Ατζούν για το νέο Survivor - Βόμβα με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φημολογείται πως ψάχνει φέτος κάτι πιο juicy για το Survivor All Star 2. Πιο ιντριγκαδόρικο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor περνούν από το μικροσκόπιο τις τελευταίες μέρες. Και όσοι δίνουν…τυράκι, θεωρούνται υποψήφιοι για την νέα σεζόν.

Σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως διαβάσαμε στο sports365.gr. Η οποία, όλως περιέργως, γυμνάζεται ασυνήθιστα τελευταία. Και έχει χτίσει κορμάρα…

Η ξανθιά παρουσιάστρια ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προπόνησή της με βαράκια στο γυμναστήριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou

Βόμβα Ατζούν για Survivor All Star 2 - Ούτε Γκότσης ούτε Δαλάκα - Συμφωνία με δύο παίκτες από το Big Brother!

Η ανακύκλωση παικτών είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα ριάλιτι της τηλεόρασης και αυτό αναμένεται να υπάρξει και του χρόνου όπου τόσο Η Φάρμα όσο και του Survivor έχουν ρίξει τα βέλη τους σε παίκτες από άλλα παιχνίδια!

Το Big Brother το Power Of Love αλλά και τα love Island και the bachelor αναμένεται να είναι δεξαμενές που θα γεμίσουν το survivor και τη φάρμα με παίκτες.

Δύο παίκτες Φαίνεται πως έκλεισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και το survivor από το Big Brother

Πρόκειται για τα δίδυμα αδέρφια Παναγιώτη και Χρήστο Bαρουξή. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη προσέγγιση έγινε και έχει προταθεί ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των χιλίων πεντακοσίων ευρώ ανά εβδομάδα. Τα αδέρφια έχουν καιρό να το σκεφτούν όμως αναμένεται να πουν το μεγάλο ναι αφού η πορεία τους στο χώρο της σόουμπιζ, τικ-τοκ και του Instagram δεν είναι για την ώρα και αναμενόμενη από την προβολή που πήρανε από το Big Brother! Όπως και να το κάνουμε άλλο Big Brother και άλλο survivor

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags