Facebook Pixel Survivor All Star: Έκλεισαν 3+1 μεγάλα ονόματα για Survivor - Επιστρέφει ο Τριαντάφυλλος - Οι νέοι κανόνες στο All Star 2!
Life
| 2023-08-12 09:24:00

Έκλεισαν 3+1 μεγάλα ονόματα για Survivor - Επιστρέφει ο Τριαντάφυλλος - Οι νέοι κανόνες στο All Star 2!

Sportdog Team
Έκλεισαν 3+1 μεγάλα ονόματα για Survivor - Επιστρέφει ο Τριαντάφυλλος - Οι νέοι κανόνες στο All Star 2!

Αποφασισμένος ο Τούρκος να διασώσει το ριάλιτι επιβίωσης, συμφώνησε με πολύ δυνατούς παίκτες για τον δεύτερο κύκλο του All Star.

Το τηλεοπτικό κοινό βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα με τα νέα για το αγαπημένο τηλεοπτικό ριάλιτι “Survivor All Star 2,” και αυτή τη φορά ο Τριαντάφυλλος είχε να μας αποκαλύψει κάτι μεγάλο!

Στην σημερινή εκπομπή του στο Open, “Καλοκαίρι #yes,” ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής αποκάλυψε κάτι απρόσμενο για τον αγαπημένο ηθοποιό Αλέξη Παππά και το νέο “Survivor All Star.”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τριαντάφυλλου, ο Αλέξης Παππάς επιστρέφει για να μας καταπλήξει στο δεύτερο “All Star” του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι φανατικοί του παιχνιδιού θα είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι με αυτήν την αποκάλυψη, καθώς ο Αλέξης Παππάς είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη του κοινού κατά την πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι και ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης, αφού κατάφερνε να φέρνει τα πάνω κάτω με τον τρόπο του.

Με τα έως τώρα δεδομένα οι πρώτες εικόνες που έχουμε από το “Survivor All Star” υπόσχονται μια εκρηκτική σεζόν, γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές.

Η είδηση για τον επιστροφή του αγαπημένου ηθοποιού στο παιχνίδι αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στους φίλους του “Survivor,” που ανυπομονούν να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τον τίτλο του νέου Survivor!

 

Survivor: Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον Ντάνο

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την ολοκλήρωση του Survivor All Star όμως ο Τριαντάφυλλος προετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο κύκλο.

Πιο αναλυτικά ο παρουσιαστής της εκπομπής ‘Καλοκαίρι Yes’ ανέφερε: «Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών για μένα και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Acun Ilicali. Εάν τα βρουν στο οικονομικό, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Κι άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα…

Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε επίσης με νόημα: «Φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ…»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags