Facebook Pixel "Μυστήριο" με την απουσία του Τριαντάφυλλου από την εκπομπή του OPEN - Τι ανακοίνωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-08-16 15:33:00

"Μυστήριο" με την απουσία του Τριαντάφυλλου από την εκπομπή του OPEN - Τι ανακοίνωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μυστήριο" με την απουσία του Τριαντάφυλλου από την εκπομπή του OPEN - Τι ανακοίνωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα ανέφεραν οι δύο παρουσιάστριες για τους λόγους που έλειπε από την σημερινή εκπομπή ο τραγουδιστής

Απών από την έναρξη του Καλοκαίρι Yes είναι ο Τριαντάφυλλος. Η εκπομπή επέστρεψε μετά τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου με τη Μαριάντα Πιερίδη και τη Φελίσια Τσαλαπάτη να υποδέχονται τους τηλεθεατές το πρωινό της Τετάρτης.

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος δεν βρίσκεται στο πόστο του με τις δύο παρουσιάστριες να αναφέρονται στην απουσία του τραγουδιστή.

«Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζετε αλλά και σε όσους δεν γιορτάζετε. Μεγάλη γιορτή», ευχήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη με τη Φελίσια Τσαλαπάτη να δίνει τις ευχές της στην τραγουδίστρια για την ονομαστική της εορτή.

«Θετική ενέργεια! Σας λείψαμε; Ελπίζω να σας λείψαμε. Ήρθαμε λοιπόν, είμαστε εδώ, λείπει το Τριανταφυλλάκι μας. Κάντε ένα πλάνο από την κάμερα του Τριαντάφυλλου, να μην είναι παραπονεμένος ο cameraman μας», ανέφερε στη συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο που ο τραγουδιστής απέχει από την εκπομπή.

Σημειώνεται πως ο Τριαντάφυλλος είχε τις προηγούμενες ημέρες live στην Κύπρο, ενώ το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου τραγουδούσε ζωντανά σε summer club στην Εύβοια.

Αρκετή ώρα μετά, η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε: «Θα είναι αύριο εδώ κοντά μας, γιατί σήμερα εργάζεται».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags