Facebook Pixel Σάλος στο Twitter με Νίκο Χατζηνικολάου
Life
| 2023-08-18 09:40:00

Χαμός στο twitter με post του Νίκου Χατζηνικολάου για τους Κροάτες χούλιγκαν - "Πας καλά, τι πίνεις;" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο twitter με post του Νίκου Χατζηνικολάου για τους Κροάτες χούλιγκαν - "Πας καλά, τι πίνεις;" (ΦΩΤΟ)

Οργισμένη η απάντηση του δημοσιογράφου στην… επίθεση που δέχθηκε με αφορμή μία είδηση για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στην επικαιρότητα παραμένει η είδηση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαζί με κάποιους Έλληνες.

Η αναζήτηση του δολοφόνου του 29χρονου φίλου της Ένωσης συνεχίζεται, με την αστυνομία να εκτιμά πως έχει πληροφορίες στα χέρια της που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ δεν αφορούν μόνο τους συλληφθέντες και την πορεία των ερευνών, αλλά και τις αντιδράσεις που υπάρχουν γύρω από την υπόθεση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κροατία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν κοινοποίησε μία είδηση με δηλώσεις ενός πατέρα εκ των συλληφθέντων και αμέσως… παρεξηγήθηκε και δέχθηκε επίθεση.

Δείτε τι του έγραψαν και την απάντησή του!



 

"Μαύρη μέρα" για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Σπαρακτικό μήνυμα ανήμερα Δεκαπενταύγουστου (ΦΩΤΟ)

Σε μια τρυφερή δημοσίευση προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την επερχόμενη εορτή της Παναγίας. Μια ημέρα που θα γιόρταζε ο αγαπημένος του πατέρας, ο οποίος όμως έχει πια φύγει από την ζωή.

Έτσι, δημοσιεύοντας μια εικόνα του αείμνηστου πατέρα του, ο γνωστός δημοσιογράφος και άνκορμαν του ΑΝΤ1 θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Πατέρα μου αγαπημένε ξημερώνει η γιορτή σου και εσύ δεν είσαι εδώ για να σου μιλήσω και να σε ευχαριστήσω για όσα έκανες για μένα».

«Ζεις μέσα στην καρδιά μου… Σε αγαπάω» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στην λεζάντα της παρούσας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εύλογα, δε, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το προφίλ του κατακλύστηκε με μηνύματα παρηγοριάς από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έξαλλος Χατζηνικολάου για χυδαία επίθεση που δέχθηκε - "Άθλιε συκοφάντη, θα πληρώσεις την αλητεία" (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία, όπως φαίνεται, που ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν φοβάται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να… ανοίξει πόλεμο στα social media.

Άλλωστε, ο ίδιος εδώ και καιρό έχει παρουσιάσει τα «τρολς του διαδικτύου», τα οποία μέσω ψεύτικων προφίλ δημοσιεύουν fake news και συκοφαντίες, με στόχο να βλάψουν δημόσια πρόσωπα.

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και χθες, με μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter και την οποία ο Χατζηνικολάου δεν γινόταν να μην σχολιάσει, αφού επρόκειτο για ένα χυδαίο ψέμα.

Ο λόγος πλέον πέρασε στη δικαιοσύνη!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags