Facebook Pixel Survivor All Star: Κίνηση-ματ Ατζούν - Πρόταση σε διάσημη Instagrammer για Survivor - Δεν το περίμενε κανείς να επιστρέψει!
Life
| 2023-08-21 09:20:00

Κίνηση-ματ Ατζούν: Πρόταση σε διάσημη Instagrammer για Survivor - Δεν το περίμενε κανείς να επιστρέψει!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Ατζούν: Πρόταση σε διάσημη Instagrammer για Survivor - Δεν το περίμενε κανείς να επιστρέψει!

Ο Τούρκος πληρώνει πολύ καλά για τον νέο κύκλο ριάλιτι, η ίδια ενημέρωσε την παραγωγή πως είναι θετική και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο...

Μετά την αποτυχία στο πρώτο Survivor All Star, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει το δεύτερο με κάποιες αλλαγές και νέα πρόσωπα.

Προφανώς, το έχει πάρει προσωπικά και θεωρεί ότι με έναν νέο κύκλο All-Star μπορεί να εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Γι’αυτό και η παραγγελιά του σχετίζεται με All-Star 2 που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Ιανουάριο. Μάλιστα, καλά διαβάσατε.

Έχει επισημάνει μάλιστα, ότι θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους All-Star παίκτες στη σύνθεση. Θα το καταφέρει η παραγωγή;

Ήδη η πρώτη που φαίνεται να έχει δεχθεί καλή πρόταση και να είναι έτοιμη να πει το ναι είναι η Έλενα Κρεμλίδου, όπως διαβάσαμε στο sports365.gr.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει στα χέρια της μια από τις ψηλότερες προτάσεις, όμως η μόνη της δυσκολία είναι πως θα αφήσει στην άκρη τα επαγγελματικά της. Με την διορία να λήγει όμως φαίνεται πως θα δεχθεί και θα ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Ανοίγουν στόματα 2 μήνες μετά για Survivor - "Σκάνδαλο, στημένη αποχώρηση Σχίζα - Όλα για τη Δαλάκα" (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και τις συζητήσεις για τον νέο κύκλο του Survivor All Star 2, στο οποίο θα λάβουν μέρος παλιοί και νέοι παίκτες σε… μπερδεμένες ομάδες, ωστόσο για κάποιους ακόμα δεν έχει τελειώσει το Survivor All Star.

Όχι πως δεν αναγνωρίζουν τον Σάκη Κατσούλη ως νικητή. Το αντίθετο! Θεωρούν ότι στήθηκε ένα τεράστιο… σχέδιο για να χάσει τον τίτλο και να βγει νικητής ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πάρα πολλοί φανς του ριάλιτι στα social media και μάλιστα κατηγορούν τον Στάθη Σχίζα, ότι φέτος είχε συγκεκριμένο ρόλο.

Μάλιστα, η πρόσφατη συνάντησή του και η φωτογραφία με ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής παραγωγής του Survivor, προκάλεσε έκρηξη σχολίων στο twitter. Αρκετοί μάλιστα, που αγγίζουν τα όρια της συνωμοσίας, γράφουν πως ο Στάθης Σχίζας μπήκε στο παιχνίδι για να βγάλει νοκ-άουτ την Κατερίνα Δαλάκα, που θεωρούνταν μεγάλο φαβορί και για αυτό μετά αποχώρησε, αφού δεν είχε σκοπό να πάει μακριά.

Δείτε κάποια σχόλια:


"Βέτο" ΣΚΑΪ σε Ατζούν - Αυτό θα είναι το νέο Survivor τον Ιανουάριο - Ποιοι θα είναι οι 24 παίκτες, ποιοι "κόπηκαν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags