Facebook Pixel Η απόλυτη ανατροπή! Ούτε Παπαδόπουλος ούτε Φερεντίνος - Επιστρέφει το "Στην Υγειά μας" με διάσημη ηθοποιό
Life
| 2023-08-26 11:55:00

Η απόλυτη ανατροπή! Ούτε Παπαδόπουλος ούτε Φερεντίνος - Επιστρέφει το "Στην Υγειά μας" με διάσημη ηθοποιό

Sportdog Team
Η απόλυτη ανατροπή! Ούτε Παπαδόπουλος ούτε Φερεντίνος - Επιστρέφει το "Στην Υγειά μας" με διάσημη ηθοποιό

Έχει ήδη κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι, έχουν συμφωνήσει σε όλα και το πιθανότερο είναι πως στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε και τις ανακοινώσεις για την πασίγνωστη ηθοποιό και τη μουσική εκπομπή που αναλαμβάνει...

Μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο, όταν είχε πρωτοακουστεί η είδηση ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να επαναφέρει μία δοκιμασμένη συνταγή βραδινής μουσικής εκπομπής στα πρότυπα του «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», το poject αυτό που καθυστερούσε θα πάρει τελικά σάρκα και οστά, αφού βρέθηκε, ύστερα από μεταγραφή ο κατάλληλος άνθρωπος για να το παρουσιάσει.

Και όχι, δεν αναφερόμαστε στο ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε ότι ο Χρήστος Φερεντίνο θα αναλάβει παράμοια εκπομπή στον κανάλι του Φαλήρου. Αναφερόμαστε στην κίνηση-ματ που ετοιμάζει η ΕΡΤ!

Σύμφωνα με το redder, η καλή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, αφήνει για μια σεζόν τη μυθοπλασία και όπως όλα δείχνουν περνά στην παρουσίαση. Παραμένει, όμως, στη Δημόσια Τηλεόραση. Μετά το τέλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», ακούστηκε έντονα το ενδεχόμενο η ηθοποιός να είναι η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Πρώτου Καναλιού «Ηλέκτρα» σε παραγωγής της J.K Productions. Τελικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε η Έμιλι Κολιανδρή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ακούγεται έντονα πως θα είναι η νέα παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «Στην αυλή των χρωμάτων» με τον Χρήστο Νικολόπουλο να παραμένει και αυτός σε θέση παρουσιαστή της μουσικής εκπομπής για δεύτερη σεζόν.

Είναι γνωστό βέβαια πως η Κατερίνα Παπουτσάκη ασχολείται ενεργά και με τη μουσική και μάλιστα, την περασμένη άνοιξη έκανε και εμφανίσεις στο «Σταυρό του Νότου». Παράλληλα, η ηθοποιός είναι σε συζητήσεις και για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι.

"Έκραξε" την Κατερίνα Παπουτσάκη για την ηλικία της σε ΦΩΤΟ με μαγιό - Τον... αποστόμωσε με ένα σχόλιο!

Η πασίγνωστη Κατερίνα Παπουτσάκη το 1ο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, αποφάσισε να το περάσει ήρεμα με τους δύο τους γιους, τον 10χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα.

Οι τρεις τους, αφου πέρασαν πρώτα όμορφες στιγμές σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά, το Αγκίστρι, βρίσκονται στην Σητεία, απ’ όπου είναι και η καταγωγή της ηθοποιο

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές τόσο με μαγιό, όσο και χωρίς make up αλλά και με τα αγόρια της.

Το άκομψο σχόλιο για την ηλικία της

Αν και στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, οι περισσότεροι followers της έχουν αποθεώσει την επιλογή της να δημοσιεύει άφιλτρες φωτογραφίες της, τονίζοντας παράλληλα πόσο γυμνασμένη σιλουέτα έχει υπάρχουν και κάποιοι που «διαφωνούν».

Όπως, για παράδειγμα, μια follower που στην πρόσφατη ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη σχολίασε με πολύ άκομψο τρόπο την ηλικία της και την εμφάνισή της, κάνοντάς της ουσιαστικά age shaming.

Η 44χρονη ηθοποιός, ουσιαστικά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της να κάθονται στην βεράντα τους με τα μαγιό τους. Παρότι, οι πιο πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι συμφώνησαν ότι έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιακή με το πράσινο μαγιό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ,

μια follower σχολίασε το εξής: «Τα χρόνια περνάνε για όλους». Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ωστόσο απάντησε με ψυχραιμία σε αυτό το σχόλιο γράφοντας: «Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Καλά να περνάς».

Το body shaming

Aυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός δέχθηκε ένα τόσο κακόβουλο και ρατσιστικό, θα λέγαμε, σχόλιο. Ήταν την περασμένη Πρωτομαγιά που η ίδια είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία, όταν αρκετοί χρήστες άρχισαν να της κάνουν body shaming με τα σχόλιά τους ή καλύτερα skinny shaming.

Την ρωτούσαν γιατί αδυνάτισε τόσο, με κάποιους να το «τραβάνε» ακόμα παραπέρα ρωτώντας την αν αδυνάτισε επειδή χώρισε. Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε ένα από αυτά τα σχόλια απάντησε – μιας και της αρέσει η αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς της φίλους – διατηρώντας και πάλι την ψυχραιμία και την ευγένειά της.

Δυστυχώς στα social media, o καθένας μπορεί να πει αφιλτράριστα την άποψή του προσβάλλοντας πολλές φορές τον άλλο είτε ηθελημένα είτε όχι. Πάντως, οι αναρτήσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη αποτελούν πάντα έμπνευση ενώ και οι απόψεις της για τη ζωή έχουν πάντα empowering στοιχεία στα οποία και πατάμε ένα μεγάλο like.

Τα... χάσαμε τελείως - Αυτό είναι το υπέροχο κορμί της Κατερίνας Παπουτσάκη χωρίς φίλτρα - Δείτε ΦΩΤΟ

Αυλαία έριξαν τα «Καλύτερα μας χρόνια» ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν και η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης αυτό το καλοκαίρι μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να συναντά τον ήλιο και την θάλασσα και δη να το μοιράζεται στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα Παπουτσάκη θέλησε να «δροσίσει» για τα καλά τους followers ανεβάζοντας δυο ξεχωριστές εικόνες σαν ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτές μαγνητίζουν με ευκολία τα βλέμματα το εντυπωσιακό μπικίνι και ανέμελη διάθεση της ηθοποιού.

«Δονούσα μου, μου λείπεις» γράφει η ηθοποιός στην μια από τις δύο φωτογραφίες όπου και… βουτά με στιλ στο νερό!

Και το καλοκαίρι για την Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags