Facebook Pixel Αννίτα Πάνια: Τεράστια έκπληξη με την Αννίτα Πάνια - Τέλος από το MEGA - Πάει στον μεγάλο ανταγωνιστή του Μαρινάκη!
Life
| 2023-08-30 09:40:00

Τεράστια έκπληξη με την Αννίτα Πάνια - Τέλος από το MEGA - Πάει στον μεγάλο ανταγωνιστή του Μαρινάκη!

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη με την Αννίτα Πάνια - Τέλος από το MEGA - Πάει στον μεγάλο ανταγωνιστή του Μαρινάκη!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια αλλάζει και πάλι κανάλι το φετινό καλοκαίρι και κάνει τη μεγάλη έκπληξη με την επιλογή της...

Όλα πλέον δείχνουν ότι μετά τη βραχύβια συνεργασία της με το Mega, η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στο Open.

Χτες, μάλιστα, βρέθηκε για πέντε ολόκληρες ώρες στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Πληροφορίες μιλάνε μάλιστα για καθημερινή απογευματινή εκπομπή κάτι που δεν επιβεβαιώνεται όμως ούτε από την Barking Well ούτε από το κανάλι της Παιανίας. Η κινητικότητα στο Open ήταν αυξημένη από το πρωί της Δευτέρας αφού έγινε η πρώτη συνάντηση της Ελένης Τσολάκη με την ομάδα της αλλά και της Κατερίνας Ζαρίφη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μονομαχία Mega- Alpha στην πολύ πρωινή ζώνη, αφού η μεγάλη νικήτρια της περσινής σεζόν, Σταματίνα Τσιμτσιλή θα ξεκινάει πλέον ταυτόχρονα με την Ελεονώρα Μελέτη (7:40 π.μ).

Πηγή: okmag.gr

 

Η απόλυτη ανατροπή! Ούτε Παπαδόπουλος ούτε Φερεντίνος - Επιστρέφει το "Στην Υγειά μας" με διάσημη ηθοποιό

Μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο, όταν είχε πρωτοακουστεί η είδηση ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να επαναφέρει μία δοκιμασμένη συνταγή βραδινής μουσικής εκπομπής στα πρότυπα του «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», το poject αυτό που καθυστερούσε θα πάρει τελικά σάρκα και οστά, αφού βρέθηκε, ύστερα από μεταγραφή ο κατάλληλος άνθρωπος για να το παρουσιάσει.

Και όχι, δεν αναφερόμαστε στο ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε ότι ο Χρήστος Φερεντίνο θα αναλάβει παράμοια εκπομπή στον κανάλι του Φαλήρου. Αναφερόμαστε στην κίνηση-ματ που ετοιμάζει η ΕΡΤ!

Σύμφωνα με το redder, η καλή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, αφήνει για μια σεζόν τη μυθοπλασία και όπως όλα δείχνουν περνά στην παρουσίαση. Παραμένει, όμως, στη Δημόσια Τηλεόραση. Μετά το τέλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», ακούστηκε έντονα το ενδεχόμενο η ηθοποιός να είναι η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Πρώτου Καναλιού «Ηλέκτρα» σε παραγωγής της J.K Productions. Τελικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε η Έμιλι Κολιανδρή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ακούγεται έντονα πως θα είναι η νέα παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «Στην αυλή των χρωμάτων» με τον Χρήστο Νικολόπουλο να παραμένει και αυτός σε θέση παρουσιαστή της μουσικής εκπομπής για δεύτερη σεζόν.

Είναι γνωστό βέβαια πως η Κατερίνα Παπουτσάκη ασχολείται ενεργά και με τη μουσική και μάλιστα, την περασμένη άνοιξη έκανε και εμφανίσεις στο «Σταυρό του Νότου». Παράλληλα, η ηθοποιός είναι σε συζητήσεις και για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags