Facebook Pixel Βόμβα μεγατόνων: Πρόταση Ατζούν σε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Έχει τραγουδήσει με τον Λιανό!
Life
| 2023-08-31 09:00:00

Βόμβα μεγατόνων: Πρόταση Ατζούν σε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Έχει τραγουδήσει με τον Λιανό!

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων: Πρόταση Ατζούν σε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Έχει τραγουδήσει με τον Λιανό!

Η συμμετοχή της στο ριάλιτι σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση και θα ενθουσιάσει τους φανς της, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα την περίμεναν να είναι παρούσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες...
 

Η σεζόν μπορεί να ξεκινάει σιγά -σιγά αλλά οι ανατροπές δεν σταματούν από ότι φαίνεται και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τρέχει.

Στο πλαίσιο αυτό και λίγες μέρες προτού ο Γιώργος Λιανός αναχωρήσει για μέρη εξωτικά για συγκεκριμένα για τον Αγιο Δομίνικο όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το νέο – πλην όμως στοιχειωμένο από εποχής ΑΝΤ1- ριάλιτι του ΣΚΑΪ και της Ατζούν Μίντια “I am a celebrity get me out of here”, φαίνεται πως έρχεται η μεγάλη ανατροπή στην παρουσίασή του.

Και ναι μεν ο Γιώργος Λιανός θα αναχωρήσει κανονικά αφού εξελίσσεται στον μέγα εκλεκτό του Ατζούν Ιλίτζαλι, στο πλευρό του δεν θα είναι τελικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος όπως γράφτηκε στις αρχές Αυγούστου, αλλά μια γυναίκα αν τελικά όλα πάνε καλά. Αλλωστε, η βίβλος του παιχνιδιού προβλέπει δίδυμο στην παρουσίαση.

Η ιδέα της χιουμοριστικής διάθεσης παραμένει στο τραπέζι των στελεχών της εταιρείας παραγωγής αλλά όχι με τον Φάνη Λαμπρόπουλο καθώς κυριολεκτικά στο παρά πέντε επιλέχθηκε ένα πρόσωπο ιδιατέρως γνώριμο στον Γιώργο Λιανό και μάλιστα από το παρελθόν τότε που και οι δυο έκαναν τα βήματά τους στο τραγούδι.

I am a Celebrity, Get me out of here: Πρόταση στην Καλομοίρα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, πρόκειται για την Καλομοίρα, η οποία δεν θα είναι τελικά στο Fame Story, που ετοιμάζεται από την Barking Well Media για λογαριασμό του STAR και αυτό φαίνεται πως ήταν η αρχή για να γίνει η “σαταντική” πρόταση από την πλευρά των ανθρώπων της Ατζούν σε συνδυασμό με την επική μίμηση του Λιανού στην Καλομοίρα στο πλαίσιο των παιχνιδιών του Survivor τη φετινή σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους έχουν να βρεθούν μαζί σε εκπομπή από την περίοδο που ήταν στο Fame Story στον ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα με τους δυο παρουσιαστές αν όλα πάνε κατ’ ευχήν να αναχωρούν για τον Αγιο Δομίνικο τις επόμενες μέρες.

Πηγή: youfly.com

Πρόταση-βόμβα Ατζούν σε πασίγνωστη Instagrammer - 12.000 ευρώ μισθό την εβδομάδα (ΦΩΤΟ)

Εκεί που περιμέναμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μπει στο Survivor και να παίρνει 12.000 ευρώ την εβδομάδα ήρθε η ανατροπή και είναι επιβεβαιωμένη!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η αλήθεια είναι ότι λατρεύει το survivor και θα ήθελε πολύ να βρεθεί εκεί και να ζήσει την εμπειρία, όμως στην παρούσα φάση όπως δήλωσε έχει άλλες προτεραιότητες!

Τα 12.000 ευρώ όμως είναι ένα τεράστιο ποσό και όταν υπάρχει θέληση τα πάντα γίνονται!

Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι ετοιμάζουν ένα νέο ριάλιτι που κάνει πάταγο στο εξωτερικό και παίζει πολλά χρόνια! Το I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! δοκιμάζει τα όρια των ανθρώπων αφού καλούνται να κάνουν εξωφρενικές δοκιμασίες οι οποίες περιλαμβάνουν ωμοφαγία σε σκαθάρια σαλιγκάρια και γενικά είναι κάτι δύσκολο και extreme!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα έχει με την επιστροφή της από την Τουρκία στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα συνάντηση με την εταιρία για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό!

Σε σχέση με το survivor το νέο Reality είναι πιο εύκολο αλλά απαιτεί θάρρος και να μην σιχαίνεσαι...

Πηγή: koolnews.gr

 

Ανοίγουν στόματα 2 μήνες μετά για Survivor - "Σκάνδαλο, στημένη αποχώρηση Σχίζα - Όλα για τη Δαλάκα" (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και τις συζητήσεις για τον νέο κύκλο του Survivor All Star 2, στο οποίο θα λάβουν μέρος παλιοί και νέοι παίκτες σε… μπερδεμένες ομάδες, ωστόσο για κάποιους ακόμα δεν έχει τελειώσει το Survivor All Star.

Όχι πως δεν αναγνωρίζουν τον Σάκη Κατσούλη ως νικητή. Το αντίθετο! Θεωρούν ότι στήθηκε ένα τεράστιο… σχέδιο για να χάσει τον τίτλο και να βγει νικητής ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πάρα πολλοί φανς του ριάλιτι στα social media και μάλιστα κατηγορούν τον Στάθη Σχίζα, ότι φέτος είχε συγκεκριμένο ρόλο.

Μάλιστα, η πρόσφατη συνάντησή του και η φωτογραφία με ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής παραγωγής του Survivor, προκάλεσε έκρηξη σχολίων στο twitter. Αρκετοί μάλιστα, που αγγίζουν τα όρια της συνωμοσίας, γράφουν πως ο Στάθης Σχίζας μπήκε στο παιχνίδι για να βγάλει νοκ-άουτ την Κατερίνα Δαλάκα, που θεωρούνταν μεγάλο φαβορί και για αυτό μετά αποχώρησε, αφού δεν είχε σκοπό να πάει μακριά.

Δείτε κάποια σχόλια:


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags