Facebook Pixel Survivor All Star: Η αποκάλυψη της χρονιάς για Survivor - Αυτός ήταν ο πιο ενοχλητικός παίκτης με το ροχαλητό - Ξυπνούσαν όλοι!
Life
| 2023-09-02 08:45:00

Η αποκάλυψη της χρονιάς για Survivor - Αυτός ήταν ο πιο ενοχλητικός παίκτης με το ροχαλητό - Ξυπνούσαν όλοι!

Sportdog Team
Η αποκάλυψη της χρονιάς για Survivor - Αυτός ήταν ο πιο ενοχλητικός παίκτης με το ροχαλητό - Ξυπνούσαν όλοι!

Μπορεί να μην το είδαμε σε κανένα επεισόδιο, ωστόσο οι παίκτες έκαναν τρομερά παράπονα στην παραγωγή, καθώς είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό YOU η πρώην παίκτρια Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία ήταν πραγματικά ένας χείμαρρος με όλα όσα αποκάλυψε με αυτά που είπε.

Η πανέμορφη κοπέλα απο την Θεσσαλονίκη, με τα εντυπωσιακά μάτια, είναι η τέλεια γυναίκα που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του ένας άντρας, αφού εκτός απο μια κούκλα, λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Φυσικά και είναι η φαντασίωση όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ, αφού η αγάπη της για το ποδόσφαιρο την έκανε για δέκα χρόνια αρχηγό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου.

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που βίωση στον Άγιο Δομίνικο, στη μάχη της για να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι, αλλά και για τον πιο ενοχλητικό παίκτη λόγω… ροχαλητού!

 

Για ποιο λόγο αποφάσισες να πεις ξανά «ναι» στο Survivor;

Ήθελα να το ζήσω από την αρχή, γιατί πέρυσι είχα µπει στο ενδιάµεσο, µάλιστα ήµουν από τις τελευταίες προσθήκες. Ήταν η τελευταία ευκαιρία για να αποδείξω στον εαυτό µου, αλλά και στον κόσµο, ότι µπορώ να τα καταφέρω και να φτάσω όσο πιο µακριά γίνεται.

Ποιες διαφορές υπήρχαν ανάµεσα σε αυτές τις δύο εµπειρίες;

Σίγουρα όταν µπαίνεις ως προσθήκη, οι υπόλοιποι παίκτες σε βλέπουν µε µισό µάτι. Είσαι ο εύκολος στόχος γιατί έχουν δεθεί µεταξύ τους, οπότε σίγουρα θα βγεις προτεινόµενος πιο γρήγορα, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι είσαι κακός αγωνιστικά. Eπίσης είναι µεγάλο αβαντάζ να µπαίνεις από την αρχή, γιατί ο κόσµος σε µαθαίνει και ταυτίζεται µαζί σου.

Σκέφτηκες πότε να τα παρατήσεις;

Υπήρχε µια περίοδος που ψυχολογικά δεν ήµουν καλά, όταν είχαν αλλάξει οι οµάδες και σκεφτόµουν «γιατί το κάνω αυτό;», αλλά ήταν µια φευγαλέα σκέψη. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας µου, που δεν θα τα παρατούσα σε καµία περίπτωση, ήθελα να φτάσω µέχρι το τέλος.

Ένιωσες αδικηµένη βλέποντας ορισµένους παίκτες να παραβιάζουν τους κανονισµούς;

Ναι, γιατί όταν τρως ανεβαίνεις σωµατικά και πηγαίνεις καλύτερα στα αγωνίσµατα, ενώ ταυτόχρονα και η ψυχολογία σου ανεβαίνει σηµαντικά, µπορείς να σκέφτεσαι πιο καθαρά για να δράσεις ανάλογα. Σίγουρα κάποιοι δεν έπαιξαν δίκαια και θεωρώ ότι η παραγωγή έκανε το σωστό όταν τους απέβαλε.

Ποιος ροχάλιζε περισσότερο στο Survivor;

Ο Τάκης. Πραγµατικά δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο µε το… ροχαλητό του, όπως και κανένας παίκτης από την οµάδα. Σε ξυπνούσε, γιατί ήταν πολύ δυνατός και συνεχόµενος ήχος.

 

Ανοίγουν στόματα 2 μήνες μετά για Survivor - "Σκάνδαλο, στημένη αποχώρηση Σχίζα - Όλα για τη Δαλάκα" (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και τις συζητήσεις για τον νέο κύκλο του Survivor All Star 2, στο οποίο θα λάβουν μέρος παλιοί και νέοι παίκτες σε… μπερδεμένες ομάδες, ωστόσο για κάποιους ακόμα δεν έχει τελειώσει το Survivor All Star.

Όχι πως δεν αναγνωρίζουν τον Σάκη Κατσούλη ως νικητή. Το αντίθετο! Θεωρούν ότι στήθηκε ένα τεράστιο… σχέδιο για να χάσει τον τίτλο και να βγει νικητής ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πάρα πολλοί φανς του ριάλιτι στα social media και μάλιστα κατηγορούν τον Στάθη Σχίζα, ότι φέτος είχε συγκεκριμένο ρόλο.

Μάλιστα, η πρόσφατη συνάντησή του και η φωτογραφία με ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής παραγωγής του Survivor, προκάλεσε έκρηξη σχολίων στο twitter. Αρκετοί μάλιστα, που αγγίζουν τα όρια της συνωμοσίας, γράφουν πως ο Στάθης Σχίζας μπήκε στο παιχνίδι για να βγάλει νοκ-άουτ την Κατερίνα Δαλάκα, που θεωρούνταν μεγάλο φαβορί και για αυτό μετά αποχώρησε, αφού δεν είχε σκοπό να πάει μακριά.

Δείτε κάποια σχόλια:


"Βέτο" ΣΚΑΪ σε Ατζούν - Αυτό θα είναι το νέο Survivor τον Ιανουάριο - Ποιοι θα είναι οι 24 παίκτες, ποιοι "κόπηκαν"!

Survivor All Star: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά.

Γράφτηκαν αρκετά για το πως θα είναι η εκδοχή του 2024. Ο κύβος ερρίφθη και το φορμάτ κλείδωσε.

Το παιχνίδι με όλους τους παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι απορρίφθηκε, άρα δεν πάμε σε δεύτερο συνεχόμενο All-Star. Δεν θα είχε και νόημα άλλωστε.

Επομένως, η παραγωγή και ο Ατζούν κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση: Το 50-50.

Στη μία ομάδα διάσημοι, παίκτες που δεν είδαμε πέρυσι, αλλά και γνωστοί… θαμώνες Δομίνικου από τη μία.

Νέοι, φιλόδοξοι παίκτες, έτοιμοι να γράψουν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία από την άλλη.

SΟ ΣΚΑΪ πρότεινε στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι να επανέλθει το Survivor στην κλασική του μορφή

Στον επόμενο κύκλο του «Survivor» και στον Γιώργο Αγγελόπουλο αναφέρθηκε χθες ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι#Yes». Ο τραγουδιστής τόνισε ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει πολύ τον Ντάνο στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε και την αλλαγή που θα δούμε.

«Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών -για μένα- και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Aν τα βρουν στο οικονομικό, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Και άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα...», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής συνεχίζοντας: «Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά». Στο τέλος πρόσθεσε, επίσης, με νόημα: «Φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ...».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον όσον αφορά στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο Ντάνος έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega και τη Make it Productions του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου για όλη την τρίτη σεζόν στη «Γη της Ελιάς». Όσον αφορά στο μεικτό «Survivor», τίποτε ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Ο ΣΚΑΪ πρότεινε στον Τούρκο παραγωγό να επανέλθει το παιχνίδι στην κλασική του μορφή, δηλαδή με καινούργιες ομάδες, Διάσημους και Μαχητές. Ενδεχομένως να δούμε δύο-τρία πρόσωπα από παλαιότερους κύκλους, όμως όχι κάποιους από αυτούς που συμμετείχαν στο περσινό «All Star Survivor».

Προς το παρόν, στον ΣΚΑΪ ασχολούνται αποκλειστικά με το στήσιμο του «I am Celebrity get me out of here», τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό στα τέλη Αυγούστου στον Άγιο Δομίνικο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags