Facebook Pixel Tραγουδίστρια στη θέση του Παπαδόπουλου στο "Στην Υγεία μας" - Αξέχαστο τσιφτετέλι της με 2 εκατ. views! (Vid)
Life
| 2023-09-14 09:00:00

Tραγουδίστρια στη θέση του Παπαδόπουλου στο "Στην Υγεία μας" - Αξέχαστο τσιφτετέλι της με 2 εκατ. views! (Vid)

Sportdog Team
Tραγουδίστρια στη θέση του Παπαδόπουλου στο "Στην Υγεία μας" - Αξέχαστο τσιφτετέλι της με 2 εκατ. views! (Vid)

Αναλαμβάνει την παρουσιάζει της νέας μουσικής εκπομπής κάθε Σάββατο βράδυ, αφού είχε βρεθεί πάρα πολλές φορές ως καλεσμένη με παρουσιαστή τότε τον διάσημο ηθοποιό! Έχει γράψει ιστορία στο youtube... 

Μια νέα μουσική εκπομπή με τίτλο «Νύχτα στάσου», ετοιμάζεται με πυρετώδεις προετοιμασίες για να κάνει πρεμιέρα άμεσα, πριν από το τέλος του Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ1. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Λίνα Νικολακοπούλου θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης και της επιμέλειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στόχος φυσικά είναι να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει κάθε βράδυ Σαββάτου η πετυχημένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην Υγειάς μας ρε παιδιά"!

Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή θα αντικαταστήσει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ την «Αυλή των χρωμάτων», την οποία παρουσίαζε η Αθηνά Καμπάκογλου και ο Χρήστος Νικολόπουλος στην ΕΡΤ2. Με πρώτη αλλαγή αυτή της τηλεοπτικής στέγης, αφού η εκπομπή «Νύχτα στάσου» θα προβάλλεται από την ΕΡΤ1.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος παραμένει στη θέση του ως παρουσιαστής, όπως και ο Κώστας Μπαλαφούτης. Παράλληλα μαζί τους θα είναι η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, ενώ την επιμέλεια κι επίβλεψη της νέας μουσικής εκπομπής αναλαμβάνει η Λίνα Νικολακοπούλου.

Η εκπομπή «Νύχτα στάσου» θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22:00 μπαίνοντας ανταγωνιστικά σε μια ώρα που ανάλογο πρόγραμμα έχουν και τα ιδιωτικά κανάλια. Η διάρκεια θα είναι περίπου δυόμιση ώρες γεμάτες ξεχωριστούς καλεσμένους σε κάθε επεισόδιο, με νέο αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Άγγιξε τις 2.000.000 προβολές: Το τσιφτετέλι της δεκαετίας που λίγοι θέλουν να θυμούνται

Τα τσιφτετέλια που έχουμε δει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχουν γράψει… τηλεοπτική ιστορία, κατά καιρούς, όπως το τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου μαζί με την Πάολα!

Συνεχώς, πολλές όμορφες παρουσίες έχουν εντυπωσιάσει με τον χορό τους στην εκπομπή και αυτό συνέβη και με τον χορό της Μελίνας Ασλανίδου και της Πάολα, με το βίντεο στο youtube να ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια views.

Δείτε το!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags